“غذای عربی مفتح”؛ غذایی لذیذ برای مجالس و مهمانی های بزرگ

غذای عربی مفتج یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که برای کسانی که به غذاهای گوشتی علاقه دارند مناسب است.

“غذای عربی مفتح”؛ غذایی لذیذ برای مجالس و مهمانی های بزرگ
کد خبر : ۱۲۵۲۴۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، یکی از غذاهای عربی که معمولاً بیشتر کشورهای عربی و همچنین در استان خوزستان تهیه می‌شود مفتح عربی می باشد که در مجالس و مهمانی های بزرگ آن را تهیه می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه مفتح عربی

برنج : سه پیمانه

کشمش پلویی : 300 گرم

لپه : 300 گرم

گردو : به مقدار دلخواه

پیاز (بسته به میزان گوشت) : 3 عدد بزرگ

گوشت گوسفندی با استخوان (ران، گردن و یا گوشت دنده) : 5 تکه بزرگ

گل پر، روغن زیتون، زیره و چوب دارچین : به مقدار لازم

زعفران دم کرده : به مقدارلازم

طرز تهیه مفتح عربی

به منظور تهیه این غذا باید اول گوشت ها را از شب قبل داخل مقداری روغن زیتون و زردچوبه، گلپر و چوب دارچین قرار دهید تا طعم بگیرد و فردای آن روز گوشت ها را شسته و داخل قابلمه بگذارید و یک پیاز متوسط را روی آن خود کنید و آب زیادی بریزید تا روی گوشت را بگیرد.

سپس لپه ها را هم که از شب قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کنید و کمی زعفران، زردچوبه و چند قطعه چوب دارچین به آن اضافه کنید.

هنگامی که آب به جوش آمد شعله را کمتر کرده و بگذارید که حدود سه ساعت با شعله کم گوشت کاملاً بپزد.

هنگامی که گوشت پخت کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بعد از مدت 10 دقیقه آن را خاموش کنید و با کمک کفگیر لپه ها را از آب گوشت جدا کرده و اجازه بدهید که تا زمان سرو کردن گوشت‌ها داخل آب بماند.

حدود نیم ساعت هم کشمش ها را بخیسانید و سپس آبکش کرده و کمی داخل مقداری روغن تفت دهید هنگامی که تفت خوردند، گردو را به آنها اضافه کنید و مجدداً تفت بدهید.

سپس برنج را به صورت کته یا آبکش بپزید و داخل ظرف بکشید و گوشتی که پخته شد به همراه مواد کشمش در کنار آن قرار دهید و غذا را سرو کنید.

برنج این غذا هم می‌تواند به صورت ساده و هم شوید پلو باشد و در کنار آن می توانید آب گوشت را هم در ظرف جدا سرو کنید.

۰
ارسال نظر