“خورش کرفس با مرغ و لوبیا چیتی”، خورشتی با عطر و طعم جدید
خورش کرفس با مرغ و لوبیا چیتی یکی از روش های بسیار ساده و سریع و خوشمزه برای تهیه خورشت کرفس می باشد که شما می توانید از مرغ تکه ای و خرد شده برای تهیه این غذا استفاده کنید.
به گزارش وقت صبح ، یکی از نکات مهم تهیه خورش کرفس با مرغ و لوبیا چیتی استفاده از نعنا و چعفری و کمی برگ سبز کرفس که همه مواد را باید کمی تفت دهید و اگر سبزی قورمه سرخ شده دارید اضافه کنید تا عطر فوق العاده ی به خود بگیرد.
مواد لازم :
کرفس ۱ دسته
مرغ (۱ عدد ران و سینه)
پیاز ۱ عدد
نعنا و جعفری (جعفری ۳۵۰ گرم نعنا ۱۵۰ گرم)
لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه
سبزی قورمه به دلخواه ۱ ق غذا خوری سرخ شده
لیمو عمانی ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا باید لوبیا چیتی را از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید.
کرفس را تمیز کنید و برگ سبز را جدا بشورید و خشک کنید و ساقه کرفس را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. سبزی مخصوص نعنا و جعفری را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک شدن ریز خرد کنید و داخل یک تابه همراه سبزی کرفس خرد شده و کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند و تغییر رنگ دهند.
فقط دقت کنید حرارت کم باشد وگرنه نعنا زود می سوزد. هرچقدر سبزی با حرارت کم سرخ و تیره شود رنگ خورشت شما نیز تیره می شود. ساقه کرفس خرد شده را نیز کمی تفت دهید و از تابه خارج کنید.
در ادامه داخل قابلمه مورد نظر باید کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود و بعد پیا زرا پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. حالا مرغ خرد شده یا درسته به همراه پیاز و ادویه ها خوب تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ شود.
در ادامه باید لوبیا چیتی را به همراه سبزی ها سرخ شده و کرفس اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا باهم یکدست شود. سپس روی مواد آب جوش اضافه کنید و ابتدا حرارت را بالا ببرید و بعد کم کنید تا مرغ پخته و خورش جا افتاده شود.
در انتها باید لیموعمانی را سوراخ کنید و داخل آب ولرم قرار دهید و برای نیم ساعت بگذارید تا تلخی آن از بین برود و بعد به خورشت اضافه کنید و نمک را اندازه کنید و مجدد نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورش خوب پخته شود و غلیظ و جا افتاده شود.