“کوکو کدو حلوایی”، غذایی بسیار لذیذ با طعمی متفاوت
کوکو کدو حلوایی یکی از کوکوهای پاییزی و زمستانی است که همزمان با آمدن کدو حلوایی تهیه می شود.
به گزارش وقت صبح ، کوکو کدو حلوایی در عین خوشمزگی خواص زیادی دارد بطور مثال برای بینایی بسیار مفید است و به دلیل کالری کم برای لاغری نیز بسیار مفید است و بدلیل داشتن آنتی اکسیدان از بروز سرطان جلوگیری می کند.
مواد لازم:
کدو حلوایی ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۵ ق غذا خوری
پودر سوخاری ۵ ق غذا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه و تخم گشنیر و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه :
کدو حلوایی را پوست بگیرید و بگذارید داخل آب تا پخته شود وقتی پخته شد با گوشکوب برقی یا دست خوب بزنید تا له شود. سیب زمینی را نیز داخل آب گذاشته و اجازه دهید تا پخته شود سپس پوست را جدا کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
پیاز را شسته و پوست بگیرید و رنده ریز بزنید آبش را گرفته و با سیر پوست گرفته شده و رنده شده مخلوط کنید سپس سیب زمینی رنده شده و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید کمی که از لختگی درآمد به مواد فوق اضافه کنید و آرد و پودر سوخاری را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی بدست بیاد.
داخل تابه روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود سپس با قاشق از مواد کوکو داخل روغن ریخته تا داغ شود سپس درب تابه را بگذارید تا به دلیل داشتن آب در کدو روغن نپاشد وقتی کوکو ها خودشان را گرفتند طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید به همین راحتی کوکو کدو حلوایی ما حاضر شد.