راهکار هایی برای معجزه مثبت اندیشی
اگر از خودتان میپرسید که چگونه میتوانم مثبت بیاندیشیم؟ بهتر از مطالب زیر را بخوانید…
وقت صبح - دکتر سینان آکورت با بیان اینکه مثبت اندیشی مهارتی است که از طریق آموزش به دست می آید، خاطرنشان کرد سه عامل مهم بیماری ها استرس، آلودگی و عدم تعادل غذایی است.
گروه ترجمه وقت صبح: او با اشاره به اینکه وقتی صحبت از استرس به میان می آید درست نیست که مقصر را فقط در عوامل بیرونی جست وجو کنیم، میگوید:
«برای جلوگیری از تسلط استرس بر زندگیمان باید خودمان و نگاهمان به جهان را تغییر دهیم. برای این هم قبل از هر چیزی باید مثبت اندیشی را بیاموزیم.»
دکتر با اشاره به اینکه این فرآیند با تصمیم گیری برای مثبت اندیشی شروع می شود در کتاب خود اینگونه نوشته است: «هر ماده یک اتم دارد و هر اتم دارای ارتعاشی حاوی اطلاعات فیزیکی است. این ارتعاش خاص آن ماده است.
فرکانس های مشابه فرکانس های شبیه به خود را جذب می کنند. هر چیزی که به آن فکر می کنیم بعد از مدتی در زندگی ما ظاهر می شود.
با دانستن اینکه افکار شما ابزارهایی هستند که مستقیماً بر زندگی شما تأثیر می گذارند، آنها را راهنمایی کنید. به یاد داشته باشید که شما با افکارتان بر جریان زندگی خود تأثیر می گذارید و مسئولیت آن بر عهده شماست.»
دکتر آکورت در برخورد با دو جنبه استرس یعنی روانی و سلولی اشاره می کند که آلودگی، سوء تغذیه، سموم محیطی و مواد شیمیایی مهم ترین عواملی هستند که استرس سلولی را تحریک می کنند.
همچنین دکتر تکنیک تنفس 7-1 را به ویژه برای آرام شدن و کاهش اختلالاتی مانند سردرد، حملات پانیک و اضطراب پیشنهاد میکند: با شمردن تا عدد 7 یک دم عمیق انجام دهید و 1 ثانیه نفس خود را نگه دارید.
سپس دوباره با شمردن تا عدد 7 عمل بازدم را انجام دهید. به طور منظم چندین بار در روز این عمل را انجام دهید. این کار می تواند به تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از سندرم خستگی مزمن کمک کند.
ترجمه: وقت صبح