“کشک بادمجان با گوشت مجلسی”، وعده ای لذیذ برای مهمانی ها
طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت غذای اصلیطرز تهیه کشک بادمجان با گوشت مجلسیفودوتوخرداد ۲۶, ۱۴۰۱0 نظر716.3k
به گزارش وقت صبح ، برای درست کردن کشک بادمجان سنتی یا کشک بادمجان رژیمی معمولا بادمجانها را خیلی کم سرخ میکنند ولی برای درست کردن کشک بادمجان مجلسی بهتر است بادمجانها را با کمی روغن حسابی سرخ کنید.
مواد لازم
4 عدد بادمجان
1 فنجان کشک
100 گرم گوشت چرخ کرده
½ فنجان گردوی خرد شده
2 عدد پیاز متوسط
روغن به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل
1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
پیاز داغ و سیر داغ
طرز تهیه:
بادمجانها را بشویید، پوست آنها را جدا کنید و از طول برش بزنید. روی بادمجانها نمک بپاشید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخیاش گرفته شود.
بعد از یک ساعت بادمجانها را با آب سرد بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.
نصف پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت نرم و طلایی شود. کمی آب جوش به گوشت اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت کاملا بپزد.
وقتی آب گوشت تمام شد، آن را از روی حرارت بردارید. بادمجانها را روی حرارت ملایم با روغن سرخ کنید.
باقی مانده پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. نمک، زردچوبه و پودر نعنا خشک را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید. بادمجانهای سرخ شده را به پیازها اضافه کنید.
کشک را با کمی آب جوش رقیق کنید و به بادمجانها اضافه کنید. 30 دقیقه اجازه دهید بادمجان با کشک بپزد و نرم شود. بعد از اینکه بادمجان کاملا نرم شد میتوانید آن را با گوشت کوب بکوبید و پوره کنید.
کشک بادمجان را در ظرف مورد نظر بکشید و با نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ و گردوی خرد شده و گوشت چرخ کرده و کشک تزیین کنید.