“لازانیا بادمجان”، یک فست فود ایتالیایی با طعمی عالی

اگر شما هم عاشق لازانیا هستید و طرفدار انواع غذا با بادمجان، بدون شک از طعم لازانیا با بادمجان لذت خواهید برد.

“لازانیا بادمجان”، یک فست فود ایتالیایی با طعمی عالی
کد خبر : ۱۱۸۲۴۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، لازانیا بادمجان که البته شاید کمی جدید هم باشد یکی از فست فودهای ایتالیایی است که نسبت به بقیه مدل های آن سالم تر است. چون پنیر کمتری دارد و بادمجان آن هم سرخ شده نیست.

طرز تهیه لازانیا با بادمجان

پاستای لازانیا یک بسته

گوشت چرخکرده ۱ کیلوگرم

بادمجان ۱ کیلوگرم

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

گوجه ۸۰۰ گرم

جعفری خشک ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

پنیر موزارلا ۱ پیمانه

دستور تهیه:

کلاه بادمجان ها را بکنید و آن ها را ورقه ای برش بزنید. روی سینی فر پهن کرده و رویشان ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزند. ۲۵ دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها خوب نرم شوند.

سیر و پیاز را رنده و خرد کرده و داخل یک ماهیتابه سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شدند موقع اضافه کردن گوشت چرخکرده است. چند دقیقه تا زمانی که گوشت ها نیم پز شوند آن را با پیاز و سیر تفت دهید.

برای رنگ و لعاب مواد لازانیا باید به آن گوجه اضافه کنید. گوجه را با نمک و فلفل و جعفری به گوشت اضافه کنید و روی شعله کم آن ها را هم بزنید تا گوشت کاملا پخته شود و آب گوجه فرنگی بخار شود.

ورقه های لازانیا را می‌توانید از قبل طبق دستور روی بسته بندی آن، آماده کنید. در این مرحله باید ظرف یا قالب لازانیا را با کمی روغن چرب کنید. سپس ورقه های لازانیا را کف ظرف پهن کنید.

نصف ماده لازانیا را به آرامی روی ورقه‌ها بریزید و با کف یک قاشق سطح آن را صاف کنید. سپس یک ورقه بادمجان که از قبل در فر پختیم را روی آن پهن کنید.

روی بادمجان ها را با یک لایه ی دیگر از ورقه لازانیا خوب بپوشانید و روی آن را هم با نصف باقیمانده گوشت بپوشانید. باز هم یک لایه‌ی دیگر بادمجان و روی آن هم یک لایه ی نازک گوشت. سپس روی تمام این لایه ها پنیر موزارلا را بپاشید.

روی قالب یا ظرف لازانیا را آلومینیوم بکشید و به مدت ۲۵ دقیق تا نیم ساعت داخل فر قرار دهید.

بعد از آن برای اینکه روی لازانیا خوب طلایی و خوشرنگ شود، ورقه ی آلومینیومی را در بیاورید و این بار به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از آن لازانیای گوشت و بادمجان شما آماده سرو می شود.

۰
ارسال نظر