“پاستا گیاهی با سس اسفناج”، غذایی لذیذ با طعمی متفاوت

پاستا گیاهی با سس اسفناج غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود.

“پاستا گیاهی با سس اسفناج”، غذایی لذیذ با طعمی متفاوت
کد خبر : ۱۱۸۱۰۸
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، پاستا گیاهی با سس اسفناج یک غذای فست فودی لذیذ است که برای کسانی که گیاهخوار هستند می تواند به عنوان یه وعده خوشمزه و گیاهی محسوب شود.

مواد لازم:

  1. پاستا یک بسته
  2. اسفناج نیم کیلو
  3. شیر یک سوم لیوان
  4. خامه نصف لیوان
  5. آویشن و نک و فلفل به میزان لازم
  6. قارچ 200 گرم

طرز تهیه:

ابتدا پاستاها را با مقداری نمک و روغن آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

قارچ ها را خرد میکنیم و با کمی روغن تفت می دهیم.

اسفناج های خرد شده را بخارپز می کنیم و نمک و آویشن و شیر را به مواد اضافه می کنیم و قارچ های سرخ شده را هم به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم سس کمی غلیظ شود.

در آخر خامه را به سس اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه شعله زیر سس را خاموش می کنیم.

بعد از آماده شدن سس آن را روی پاستاها می ریزیم و نوش جان کنید.

۰
ارسال نظر