“سبزی پلو کته با مرغ”؛ غذایی با طعم و عطر بینظیر

سبزی پلو کته با مرغ غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید از آن در مهمانی هایتان هم استفاده ببرید.

“سبزی پلو کته با مرغ”؛ غذایی با طعم و عطر بینظیر
کد خبر : ۱۱۷۲۵۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ؛ سبزی هایی که برای پخت سبزی پلو کته با مرغ استفاده می شود، شامل جعفری، گشنیز، شوید، مقدار کمی شنبلیله، چند حبه سیر و در صورت تمایل تره می باشد.

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو کته با مرغ

مرغ 5 تکه

برنج 3 پیمانه

روغن به مقدار لازم

سبزی پلویی(خرد شده) 200 گرم

پیاز 1 عدد متوسط

رب 1/5قاشق غذاخوری

فلفل و نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کره به مقدار دلخواه

مراحل پخت سبزی پلو کته با مرغ:

داخل قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را میریزیم، بعد از کمی تفت دادن ، پیاز خرد شده را اضافه کرده و نمک، فلفل و زردچوبه و آب را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم بپزد.

سبزی را با برنجی که از قبل با نمک خیس شده ترکیب می کنیم و با مقدار کمی آب روی شعله با حرارت متوسط قرار میدهیم.

بعد از اینکه آب برنج کشیده شد به آن به مقدار کمی روغن اضافه کرده و دم کنی روی آن قرار داده و روی حرارت کم قرار می دهیم تا دم بکشد.

کمی قبل از برداشتن غذا از روی گاز، کره را روی برنج قرار داده و 2 دقیقه بعد، سبزی پلو را از روی حرارت بردارید.

وقتی مقداری از آب مرغ کم شد، رب را اضافه کرده و روی حرارت کم قرار می دهیم و تا زمانی که آب مرغ به صورت سس در آمد آن را از روی شعله بر نمیداریم. وقتی به شکل سس شد آماده ی سرو در کنار سبزی پلو کته می باشد.

اگر میخواهید ته دیگ زیباتری داشته باشید، وقتی آب برنج کشیده شد در قابلمه ی دیگر مقداری روغن ریخته و نان یا سیب زمینی های ورقه شده به قطر 5 میلیمتر را کف قابلمه قرار دهید، سپس سبزی پلو را روی آن بریزید.

برای پخت سبزی پلو کته با مرغ میتوانید مرغ را فقط با آب و نمک و کمی فلفل سیاه پخته و تکه های مرغ پخته شده را بعد از کشیده شدن آب سبزی پلو به پلو اضافه کرده و سپس دم بگذارید.

۰
ارسال نظر