“خورش آلو اسفناج با گوشت”؛ غذایی لذیذ و سرشار از آهن

خورشت آلو اسفناج یکی از خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که به دلیل داشتن اسفناج سرشار از آهن و مواد معدنی است.

“خورش آلو اسفناج با گوشت”؛ غذایی لذیذ و سرشار از آهن
کد خبر : ۱۱۷۰۲۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، برای تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه و مقوی از ترکیب اسفناج با پیاز، گوشت، آلو، زعفران و… استفاده می‌شود و بعضی‌ها در تهیه خورشت آلو اسفناج به جای گوشت از مرغ استفاده می‌کنند.

مواد لازم:

گوشت گوسفند یا گوساله:۴۰۰ گرم

برگ اسفناج: ۱ کیلو گرم

پیاز بزرگ: ۱ عدد

پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری

آلو بخارا: ۲۵۰ گرم

آبغوره: نصف فنجان

چوب دارچین: ۱ عدد

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید؛ سپس همراه با مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا پیاز کمی نرم و سبک شود.

حالا گوشت خورشتی را همراه با زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و این ترکیب را حدودا به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدهید.

بعد از اینکه گوشت با پیاز و ادویه تفت خورد، ۳ لیوان آب جوش را همراه با چوب دارچین به قابلمه خورش اضافه کنید.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید گوشت حدود ۳ ساعت با حرارت ملایم بپزد. خورشت آلو اسفناج خورشت غلیظی است؛ بنابراین سعی کنید آب اضافه داخل قابلمه نریزید.

در این فاصله اسفناج را بدون آب داخل یک قابلمه دیگر بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا آب اسفناج کشیده شود؛ سپس کمی روغن اضافه کنید و اسفناج را تفت بدهید.

۲ ساعت بعد از اینکه خورشت جوشید، اسفناج تفت داده شده را به قابلمه خورشت اضافه کنید.

نیم ساعت آخر پخت خورش، آبغوره را همراه با نمک، آلو بخارا که از قبل خیس داده‌اید، زعفران دم کرده و پیاز داغ به خورشت اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت با حرارت کم بجوشد و جا بیفتد.

سعی کنید بعد از اضافه کردن اسفناج خورشت را کمتر هم بزنید تا اسفناج بیش از حد له نشود. در این مرحله خورش آلو اسفناج خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با پلوی زعفرانی میل کنید.

۰
ارسال نظر