“کدو پلو”، غذایی با عطر و طعمی متفاوت و خواصی بینظیر

کدو پلو یک غذای مازندرانی خوشمزه  که محلی‌ها به آن کئی پلا یا کهی پلا می‌گویند و خواص بی‌نظیری دارد.

“کدو پلو”، غذایی با عطر و طعمی متفاوت و خواصی بینظیر
کد خبر : ۱۱۶۷۴۴
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، ترکیب طعم مرغ و کدو در کنار هم در کدو پلو مزه شگفت انگیزی به این غذا می‌بخشد. بد نیست بدانید کدو پلو شیرازی و کدو پلو سیستانی هم مشهور هستند.

مواد لازم برای ۳ نفر

سینه مرغ بدون استخوان: ۱ عدد

کدو تنبل خرد شده خام: یک لیوان فرانسوی دسته‌دار

برنج: ۵/۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز متوسط: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

پودر آویشن: نصف قاشق چای خوری

پودر زنجبیل: نصب قاشق چای خوری

روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پاپریکای شیرین: ۴/۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

برای درست کردن این پلو مجلسی خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید و پیازها را با شعله ملایم تفت دهید.

بعد از اینکه رنگ پیازها شروع به تغییر کرد، کدو حلوایی‌ها را به صورت مربعی برش دهید و به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. سیر و ادویه به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه خوب سرخ شوند.

در این فرصت مرغ‌ها را به صورت مربعی خرد کنید و نمک، پودر آویشن و زنجبیل و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مزه‌دار شوند.

مرغ‌ها را در یک ماهیتابه جدا تفت دهید و خوب سرخ کنید تا پخته شوند. سپس مرغ‌ها را به ترکیب پیاز و کدو اضافه کنید.

باید برنج را که از قبل برای چند ساعت خیسانده‌اید آبکش کنید. برای این کار ابتدا مقداری آب داخل قابلمه بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید.

اجازه دهید آب به جوش برسد و بعد برنج‌ها را به آن اضافه کنید. زمانی که برنج به مرحله آبکش کردن رسید، آن را آبکش کنید و سپس موادی را که از قبل آماده کردید، با برنج ترکیب کنید.

سپس مواد را داخل قابلمه بریزید. می‌توانید این برنج را برای پخت داخل فر قرار دهید یا همانند سایر برنج‌های مخلوط روی گاز درست کنید.

۰
ارسال نظر