فوائد معجزه آسا هل!
آیا فواید هل که با بو و طعم بی نظیرش در سر میچرخد را میدانید؟ هل گیاهی است که به طور گسترده در کشورهایی مانند نپال و مالزی به ویژه در هند رشد می کند، پس از زعفران و وانیل به عنوان با ارزش ترین گیاه وارداتی در شرق جهان شناخته می شود.
وقت صبح - هل علاوه بر داشتن فواید بسیاری برای سلامتی، به عنوان طعم دهنده به غذاها، شیرینی ها، چای ها و حتی قهوه ها اضافه می شود.
از جمله فواید هل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
• به دلیل دارا بودن ویتامین A، ویتامین C، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی، می توان از آن به عنوان یک مکمل ویتامین و مواد معدنی خوب استفاده کرد.
• به رفع مشکلات سیستم گوارشی کمک می کند. اسیدهای معده را تنظیم می کند، هضم را تسهیل می کند و در دفع گازهای گوارشی موثر است.
• خاصیت آرام بخشی دارد. به مقابله با افسردگی، اضطراب و حملات پانیک کمک می کند.
نوشیدن چای هل قبل از رفتن به رختخواب به آرامش بدن و سیستم عصبی کمک می کند، استرس را کاهش می دهد و خواب بهتری را برایتان به ارمغان میآورد.
• تاثیر مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد. جریان خون را در بدن تنظیم می کند، به از بین بردن فشار خون، کلسترول و مشکلات مشابه کمک می کند.
• دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است.
• به رفع حالت تهوع کمک می کند.
• به تسکین سرفه و گلودرد ناشی از آن کمک می کند.
چگونه قهوه هل درست کنیم؟
اگر می خواهید از هل برای طعم دادن به قهوه خود استفاده کنید، می توانید نصف قاشق چای خوری دانه هل کامل یا آسیاب شده را به قهوه اضافه کنید تا همراه با آن دم بکشد.
ترجمه: وقت صبح