“پلو تن ماهی”، غذایی فوق العاده لذیذ در عین سادگی
پلو تن ماهی یکی از پلو های بسیار معروف و محبوب ایرانی ها می باشد که بسیار تند و تیز خوشمزه است.
به گزارش وقت صبح ، اگر درگیر کار هستید و زمان زیادی برای تهیه یک غذای خوشمزه و مجلسی ندارید پلو تن ماهی را در ذهن داشته باشید تا بتوانید در کمترین زمان این پلو را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پلو تن ماهی
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه بزرگ
تن ماهی ۱ عدد
تمر هندی ۱۵۰ گرم (با هسته)
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز و نمک به مقدار لازم
برنج ۲ پیمانه
سبزی پلویی ۲ پیمانه
شنبلیله خشک دلخواه
طرز تهیه پلو تن ماهی:
ابتدا برنج را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید. تن ماهی را داخل قابلمه انداخته و برای ۲۰ دقیقه بجوشانید سپس صبر کنید تا خنک شود و درب آن را باز کنید.
تمرهندی را داخل کمی آب گرم بریزید و هم بزنید تا باز شود و بعد از یک صافی عبور دهید تا هسته آن داخل صافی بماند و عصاره تمرهندی خارج شود.
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت داده تا عطر ادویه ها بلند شود. سیر ها را پوست بگیرید و له یا رنده ریز کنید و به همراه پیاز تفت دهید.
در ادامه تن ماهی را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر و مزه ادویه ها به خورد تن ماهی برود. سپس تمرهندی را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و نرم شود.
سپس آبکش کنید و سبزی پلویی و به دلخواه کمی شنبلیله خشک اضافه کنید و هم بزنید حالا کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و از مواد تن ماهی لا به لای پلو بریزید و پلو تن ماهی را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا دم بکشد.