“خوراک مرغ”، غذایی خوشمزه و لذیذ برای مهمانی ها

خوراک مرغ از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود.

“خوراک مرغ”، غذایی خوشمزه و لذیذ برای مهمانی ها
کد خبر : ۱۱۰۱۱۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، خوراک مرغ از جمله غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید آن را برای مهمانی های خود تدارک دیده و از یک غذای خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سرکه ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد

پیاز کوچک ۱ عدد

سیر ۳ حبه

خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

شیر ⅓ پیمانه

روغن یا کره ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

ادویه کاری ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه خوراک مرغ

برای تهیه خوراک مرغ خوشمزه ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه روغن زیتون، سرکه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ادویه کاری را به سینه مرغ اضافه می کنیم.

حالا سینه مرغ را با دست خوب ماساژ می دهیم تا ادویه ها با سینه مرغ ترکیب شوند، سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم سینه مرغ استراحت کند.

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه فلفل دلمه ای های رنگی را می شوییم، سپس دانه های آن را خارج می کنیم و به صورت نواری پهن خرد می کنیم.

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم، سپس گوجه فرنگی را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به ۳ قسمت یکسان برش می زنیم.

در این مرحله سبزیجات خرد شده را روی سینی فر به صورت پخش می ریزیم، سپس مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه روی سبزیجات ریخته و آن ها را خوب ماساژ می دهیم تا سبزیجات به ادویه و روغن زیتون آغشته شوند.

حالا سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و نرم شوند. پس از گذشت این زمان سبزیجات را از فر خارج می کنیم، سپس درون غذاساز یا بلندر می ریزیم.

در این مرحله خامه صبحانه را به همراه شیر درون بلندر یا غذا ساز می ریزیم، سپس مواد را با هم مخلوط یا میکس می کنیم تا پوره شود.

حالا سینه مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس مقداری کره یا روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم روغن کاملا داغ یا کره ذوب شود. در ادامه سینه مرغ را درون تابه می ریزیم.

در این مرحله سینه های مرغ را تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد، سپس پوره سبزیجات را روی سینه های مرغ می ریزیم. در ادامه حرارت را زیاد کرده و مخلوط می کنیم زمانی که سس جوش آمد، حرارت را ملایم می کنیم.

در نهایت درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم خوراک مرغ به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بپزد. در ادامه زمانی که خوراک مرغ غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم، سپس به سلیقه خود همراه با برنج یا نان سرو می کنیم.

۰
ارسال نظر