“شاورما مرغ”، غذایی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
شاورما به معنای گرداندن است که اولین بار در قرن 19 میلادی در امپراتوری عثمانی کبابی به این نام ابداع شد.
به گزارش وقت صبح ، می توانید شاورما مرغ را با انواع ادویهها امتحان کنید تا ترکیب ایدهآل خود را پیدا کنید! میتوانید از زنجبیل، جوزهندی، و زردچوبه هم استفاده کنید تا بوی مرغ را به خوبی بگیرید.
مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ
2 عدد سیب زمینی سرخ کرده
نان ساندویچی (ترجیحا نان پیتا) به مقدار لازم
1 عدد پیاز درشت
1 عدد گوجه فرنگی
خیار شور به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس
4 قاشق غذاخوری آرد سفید
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق غذاخوری نمک
1 لیوان ماست
5 حبه سیر
½ پیمانه آب
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را شسته و با یک لیوان آب و یک حبه سیر و یک نصفه پیاز در قابلمه ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
نصف دیگر پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود.
سینه مرغ پخته شده را به صورت باریکباریک برش بزنید و با پیاز داغی که درست کردید کمی در روغن تفت دهید.
مخلوط را در ظرف دیگری میریزیم و سس را روی آن میریزیم و خوب باهم مخلوط میکنیم.
خمیر داخل نانها را خارج کرده و مخلوطی را جایگزین آن میکنیم.
حالا خیارشور، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده را به ساندویچ اضافه کنید.