“هویج پلو”، غذایی اصیل با عطر و طعمی بینظیر
هویج پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متفاوتی تهیه می شود.
به گزارش وقت صبح ، هویج پلو یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که هم می توان آن را با گوشت چرخ کرده و هم با مرغ درست کرد و از خوردنش لذت برد.
مواد لازم برای ۳ نفر
برنج ۲ پیمانه
هویج ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
طرز تهیه هویج پلو
ابتدا پیاز را رنده ریز می کنیم. گوشت چرخ کرده را در کاسه ای می ریزیم و پیاز آب گرفته را به آن می افزاییم و فلفل سیاه،زردچوبه و کمی نمک روی گوشت می پاشیم.
سپس خوب گوشت را ورز می دهیم تا پیاز و ادویه ها کاملا به خورد یکدیگر بروند.بعد از مایه گوشت به اندازه یک گردو بر می داریم و با دست به آن حالت می دهیم .
در قابلمه ای تقریبا تا نصف آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید.
اول حدودا ۵ دقیقه حرارت را زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را بسیار کم می کنیم تا به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه بعد برنج دم بکشد و پخته شود.
سپس هویج ها را درشت رنده می کنیم. گوشت های قلقلی شده را نیز سرخ می کنیم.
هویج های رنده شده را داخل تابه ای می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم و طلایی شود.
کمی از پلو آماده شده را در کاسه ای می ریزیم و زعفران را به آن اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا دانه های برنج کاملا رنگ بگیرند.
برنج پخته شده را در دیس می کشیم و هویج تفت داده و کوفته قلقلی ها را در اطراف دیس می چینیم و برنج زعفرانی را روی پلو می ریزیم.