“لوبیا پلو گیاهی”، ترکیبی فوق العاده با طعمی بینظیر
لوبیا پلو بدون گوشت غذایی است که بسیار سریع تر آماده می شود و هزینه بسیار کمتری دارد.
به گزارش وقت صبح ، لوبیا پلو بدون گوشت غذایی خوشمزه و بسیار مقوی است که استفاده از سبزیجان جایگزین گوشت طعمی بینظیر به ات غذا می دهد.
مواد لازم:
لوبیا سبز خرد شده نیم کیلو
پیاز یک عدد
قارچ 250 گرم
گوجه فرنگی 4 عدد
نخود فرنگی آب پز 100 گرم
هویج خرد شده 2 عدد
رب 2 قاشق غذاخوری
برنج 3 پیمانه
نمک و فلفل و روغن و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ایتدا لوبیا سبزها را بعد از خرد کردن به مدت 10 دقیقه بخار پز می کنیم و بعد در پیازداغ پر زردچوبه ای که داریم سرخ می کنیم.
قارچ های خرد شده و هویج های نگینی ریز را به آن اضافه کرده و حسابی تفت می دهیم تا سرخ شوند.
پوره گوجه فرنگی را به هماره رب و نمک و فلفل و نخود فرنگی به مواد اضافه می کنیم و نثف لیوان آب میریزم تا مواد حسابی با شعله کم 20 دقیقه پخته شوند و آب آن کشیده شود.
برنج را آبکش می کنیم و مواد را لا به لای آن میریزم و غذا را دم می کنیم .