“پوره نخود و خامه”، پیش غذایی متفاوت با طعمی بینظیر
پوره نخود و خامه پیش غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که طعم آن را تا به حال تجریه نکرده اید.
به گزارش وقت صبح ، پوره نخود و خامه پیش غذایی است که می توانید آن را در روزهای پر مشغله درست کرده و همراه با نان تست و خیارش شور به عنوان غذایی سبک استفاده کنید.
مواد لازم:
نخود آب پز 4 لیوان
خامه 3 قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
قارچ 100 گرم
سیر 2 حبه
طرز تهیه:
ابتدا نخودها را که از شب قبل خیس کرده اید حسابی بپزید تا له شوند.
آنها را در آبکش ریخته و آبشان را جدا می کنیم و با گوشت کوب حسابی پوره می کنیم.
قارچ های ریز خرد شده را با کمی کره و سیر تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب قارچ ها کشیده شود و بعد به نخودها اضافه می کنیم.
جعفری خرد شده و نمک و فلفل و آویشن را به همراه خامه به نخودها اضافه می کنیم و حابی هم می زنیم تا مواد یکدست مخلوط شوند.
در آخر مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد از حسابی سرد شدن سرو می کنیم.