زنگ هشدار آلودگی هوا پایتخت به صدا درآمد

آلودگی هوا با توجه به تاثیر روی بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی قطعا باعث بیماری زایی کووید ۱۹ می‌شود و یکی از عوامل افزایش مشکلات بیماران کرونایی است، البته به طور اختصاصی نمی توان میان آلودگی هوا و بیماری کووید ۱۹ اظهار نظر قطعی داشت.

زنگ هشدار آلودگی هوا پایتخت به صدا درآمد
کد خبر : ۳۶۵۶
لینک کوتاه کپی شد
0

جهانپور گفت: با توجه به آلودگی هوا و نوع جدید ویروس کرونا ممکن است در میانه‌های زمستان باز هم شاهد خیز دوباره بیماری باشیم.

کیانوش جهانپور، رئیس روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره تاثیر آلودگی هوا بر میزان شیوع کرونا بیان کرد: آلودگی هوا موضوعی زیست محیطی است و با بیماری‌های تنفسی ارتباط دارد.

آلودگی هوا و کرونا

ممکن است آلودگی هوا در روند بیماری زایی بیماری کرونا اثرات منفی داشته باشد، ولی نمی‌توان اظهارنظر قطعی کرد و منوط به شواهد و مستنداتی است که باید در تحقیقات بدست بیاید که تا این لحظه کامل نیست. در کل آلودگی هوا علاوه بر تاثیر منفی بر سلامت افراد باعث تشدید بیماری قلبی، عروقی و تنفسی است.

او ادامه داد: آلودگی هوا با توجه به تاثیر روی بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی قطعا باعث بیماری زایی کووید ۱۹ می‌شود و یکی از عوامل افزایش مشکلات بیماران کرونایی است، البته به طور اختصاصی نمی توان میان آلودگی هوا و بیماری کووید ۱۹ اظهار نظر قطعی داشت.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت درباره افزایش احتمالات شروع خیز جدید گفت: با توجه به شیوع نوع جدید از ویروس کرونا که به کشور‌های همسایه نیز رسیده است قطعا در مورد اینکه در میانه‌های زمستان شاهد خیز جدید باشیم، احتمالات زیادی وجود دارد.

جهانپور تاکید کرد: مردم حتما از شرکت در اجتماعات و مهمانی‌ها کوچک پرهیز کنند و تابع محدودیت‌های ایجاد شده باشند. همزمان شدن خیز جدید به همراه نوع جهش یافته ویروس انگلیسی تهدید بزرگی برای ما محسوب می‌شود.

او در پایان گفت: اگر خلل کوچکی در مجموعه کار‌های مقابله کننده با ویروس کرونا وجود داشته باشد قطعا اثرات منفی آن را در افزایش مبتلایان و جانباختگان خواهیم دید.

خواهشمندیم مردم هدایت، نظارت و خودمراقبتی را مدنظر قرار بدهند؛ نظام سلامت هم با مشارکت دستگاه‌های مختلف در قالب طرح شهید سلیمانی تمام سعی خود را برای حفظ سلامتی مردم به کار می‌گیرند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

۰
ارسال نظر