تصاویر/ راز هولناک «خانه‌های عذاب» در کره شمالی به وسیله زنی شجاع لو رفت!

کیم کیو لی که سال‌ها پیش از کره شمالی فرار کرد و اکنون در لندن زندگی می‌کند، نگران خواهر کوچکترش چئول اوک است که اخیراً پس از ۲۵ سال زندگی و تشکیل خانواده در چین به کشورش بازگردانده شده است.

تصاویر/ راز هولناک «خانه‌های عذاب» در کره شمالی به وسیله زنی شجاع لو رفت!
کد خبر : ۲۲۱۴۰۱
لینک کوتاه کپی شد
2

به گزارش وقت صبح، او که خود نیز پیش از نقل مکان به لندن به مدت هفت سال در چین زندگی کرده، راز مخوف «خانه‌های عذاب» کره شمالی را بازگو می‌کند؛ جایی که افرادی که سعی در فرار از این دیکتاتوری دارند در آن مورد آزار و شکنجه‌های هولناکی قرار می‌گیرند. 

کیم کیو لی پس از فرار از کشورش به یک مرد چینی کُره‌ای‌الاصل فروخته شد که به او کمک کرد در رستورانی نزدیک پکن شغل پیدا کند. پس از هفت سال زندگی در چین، کیو لی به مغولستان گریخت، سپس راهی کره جنوبی شد و در نهایت در سال ۲۰۰۷ به لندن رسید. 

این زن که اکنون در بریتانیا زندگی می‌کند، در تلاش است تا خواهرش، چئول اوک را که در میان ۶۰۰ فراری است که دو ماه پیش از چین به کره شمالی اخراج شده‌اند، پیدا کند. 

افرادی که بدون اجازه کره شمالی را ترک می‌کنند از سوی رژیم کیم جونگ اون خائن تلقی شده و پس از بازگشت به کشور در اردوگاه‌های کار اجباری حبس می‌شوند. 

کیو لی نگران خواهر کوچکترش است، زیرا نمی‌داند که او اکنون کجا نگهداری می‌شود. چئول اوک در سال ۱۹۹۸ در ۱۴ سالگی کره شمالی را ترک کرد و در شهری در استان جیلین در شمال شرقی چین ساکن شد. 

راز هولناک «خانه‌های عذاب» در کره شمالی لو رفته بود.

او مانند خواهر بزرگترش مجبور به ازدواج با یک مرد چینی شد که توسط یک قاچاقچی انسان ترتیب داده شده بود و بعداً یک دختر به دنیا آورد. 

در ۲۵ سال گذشته، او عاشق خانواده‌اش شد اما در آوریل امسال به دلایل نامعلومی دستگیر شد. به دنبال تحقیقات گروه حقوق بشری TJWG مستقر در سئول، چئول اوک در بازداشتگاه شهر بایشان در منطقه هونجیانگ استان جیلین نگهداری می‌شد. 

ترس از خانه عذاب

کیو لی گفت که در تاریخ ۴ آوریل، یک روز قبل از اینکه خواهرش خانه را ترک کند و دستگیر شود با او صحبت کرده است.

او گفت که می‌ترسد خواهرش در مکانی موسوم به «خانه عذاب» بدون دسترسی به غذا و دارو نگهداری شود و تحت کار اجباری قرار گیرد. 

راز هولناک «خانه‌های عذاب» در کره شمالی لو رفت.

خواهر نگران که برادر بزرگترش قبلاً تحت «مجازات و گرسنگی شدید» قرار گرفته و جان خود را از دست داده بود، گفت:

«چئول اوک پس از بازگردانده شدن به کشور با مجازات شدید، کار اجباری، کمبود غذا وعدم دسترسی به دارو در هنگام بیماری مواجه خواهد شد. 

مقامات کُره‌ای اهمیتی نمی‌دهند که زندانیان، مانند برادر بزرگتر من، در زندان زنده می‌مانند یا می‌میرند. برادرم سال ۲۰۰۲ فرار کرد و در معرض مجازات‌های شدید و گرسنگی قرار گرفت. معلوم نیست که حالا کجا دفن شده است.» 

محل نگهداری فراریان و همچنین هویت آن‌ها مشخص نیست، اما تخمین زده می‌شود که زنان بیش از ۷۰ درصد از کل این افراد را تشکیل می‌دهند. سازمان‌های حقوق بشری اکنون نگران هستند که ۱۵۰۰ نفر دیگر به کره شمالی بازگردانده شوند. 

در حالی که چین هرگز به کسانی که از کره شمالی فرار می‌کنند به عنوان «فراری و پناهنده» نگاه نکرده و آن‌ها را «مهاجر اقتصادی» می‌نامد، هیچ یک از دو کشور اخراج اخیر را تایید نکرده‌اند. 

کاتریونا مرداک، وکیل دادگستری بریتانیایی می‌گوید افرادی که به کره شمالی بازگردانده می‌شوند در وهله اول به دلیل فرار از این کشور با «سرانجامی وحشیانه» روبرو می‌شوند. 

منبع: روزیاتو

۰
ارسال نظر
  • محمد معصومی

    شبه جزیره کره
    شمالی و جنوبی
    مرد و زن دختر و پسر
    آفرینش انسان
    زندگی دنیا
    گذرگاه زمین

  • ناشناس

    چقدر ظالم!!!دوست ندارند در کره شمالی زندگی کنند چه اجباری هست؟!