به گزارش وقت صبح به نقل از independent، باستانشناسان در مصر چندین مقبره باستانی حاوی مومیاییهایی با زبان طلایی در دهان کشف کردند.
این مومیاییها در گورستان باستانی قویسنا در حدود ۶۴.۳ کیلومتری شمال قاهره پیدا شدند که از ۳۰۰ سال قبل از میلاد تا ۶۴۰ سال بعد از میلاد قدمت دارند.
هیئت باستانشناسی مصر که از طرف شورای عالی باستانشناسی در منطقه قویسنا در استان منوفیا ماموریت دارد، گسترهای از گورستان را که شامل مقبرههای باستانی است و قدمت آنها به دورههای مختلفی میرسد، کشف کرد.
محققان در سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰) در این مکان جمجمهای را با زیوری به شکل زبان در دهانش کشف کردند.
همچنین در پایان سال ۲۰۲۱ مومیایی یک مرد، یک زن و یک کودک با زبانهای طلایی پیدا شد.
زبان انسان در دهان برخی از مومیاییها
دکتر مصطفی وزیری، دبیرکل شورای عالی باستانشناسی، گفت: «در این کاوش تعدادی تراشه طلا به شکل زبان انسان در دهان برخی از مومیاییها که چندان سالم نماندهاند، کشف شد.»
چندین مومیایی نیز با استخوانهای روکش شده با طلا که درست زیر پوشش کتانشان قرار داشت، کشف شد.
باستانشناسان همچنین تراشههایی از طلا به شکل سوسک سرگینغلتان و گل نیلوفر آبی به همراه چندین زیورآلات مخصوص تدفین و ظروف سفالی که احتمالا در فرآیند مومیاییسازی از آنها استفاده شده بود، پیدا کردند.
متخصصان بر این باورند که زبان واقعی مومیاییها در حین فرایند مومیاییسازی برداشته شده است و تراشه طلا به جای آن قرار دادهاند تا فرد متوفی بتواند با خدای مصر باستان، اوزیریس (Osiris) «خدای دنیای زیرین» صحبت کند.
دکتر ایمن عشماوی، رئیس بخش باستانشناسی مصر در شورای عالی باستانشناسی، گفت کاوشهای داخل گورستان نشان داد [این گورستان] در سه دوره زمانی مختلف استفاده شده است.