اخبار برخط
اخبار برخط

میزان اسراف در سفره‌های افطار گاهی تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد و برای کاهش این رقم، باید از سفره‌های پر زرق‌وبرق پرهیز کرد

رئیس اتحادیه رستوران‌ها و فعالان گردشگری ترکیه (TÜRES)، با اشاره به احتمال بروز اسراف در سفره‌های افطار و سحری در ماه رمضان، از صاحبان رستوران‌ها و شهروندان خواست تا در این زمینه دقت بیشتری داشته باشند.

به نقل از آناتولی، “رمضان بینگُل” با بیان اینکه در سراسر ترکیه بیش از ۲۰۰ هزار رستوران، کافه و غذاخوری فعالیت دارند گفت: قیمت منوهای افطار از ۳۰۰ تا ۳۵۰ لیر در رستوران‌های محلی آغاز شده و در هتل‌ها و رستوران‌های لوکس به مبالغ بالاتری می‌رسد.
“بینگُل” با انتقاد از برخی سفره‌های افطار مجلل تاکید کرد: میزان اسراف در سفره‌های افطار گاهی تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد و برای کاهش این رقم، باید از سفره‌های پر زرق‌وبرق پرهیز کرد و به اندازه نیاز غذا سفارش داد که آگاهی عمومی در این زمینه می‌تواند تأثیر بسزایی داشته باشد.

وی همچنین در واکنش به انتقاداتی که گاهی به فعالیت رستورانها در ماه رمضان وارد می‌شود، گفت: این رستوران‌ها نیاز جامعه را برآورده می‌کنند و  اگر در ماه رمضان تعطیل شوند، پرداخت حقوق کارکنان و سایر هزینه ها مانند اجاره و قبوض با مشکل مواجه خواهد شد، بنابراین ارائه خدمات در این ایام یک ضرورت اقتصادی است.

 

 

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آلودگی هوای تهران
وضعیت آلودگی هوا تهران امروز شنبه ۲۲ آذر
مسعود (2)
آخرین وضعیت مسعود کیمیایی در بیمارستان
بهترین سوله سازی های مازندران
بهترین سوله سازی های مازندران
طرح
اطلاعیه مهم درباره اجرای طرح زوج و فرد تا پایان سال
مریمی 2 (1)
مریم مومن عکس مشترک از مادر و مادرشوهرش منتشر کرد
ثروتی 2
تغییر استایل جذاب مهتاب ثروتی؛ استفاده از درخت موز در استایل جدیدش+ عکس
گلزاری
نگاهی جذاب به کارت عروسی خاص محمدرضا گلزار و آیسان
بنزین (1)
قانون جدید و عجیب درباره سهمیه بنزین ۱۵۰۰ تومانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *