به گزارش وقت صبح به نقل از همشهریآنلاین، عبدالصمد خرمشاهی در گفتوگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: دادگاه مهرشاد سهیلی روز ۲۰ فروردین در شعبه ۱۱۰ دادگاه کیفری دو استان قم برگزار شد و از آنجا که موکلم زیر ۱۸ سال است دادگاهش در شعبه ۱۱۰ دادگاه کیفری قم که ویژه اطفال هم است برگزار شد. موکلم اتهامات را تکذیب کرد و گفت که اقداماتش همواره خیر و در جهت کمک به فقرا بوده است.
وی ادامه داد: عناوین اتهامی موکلم «تحصیل مال نامشروع» و «غصب عنوان» و «جعل سند» بوده است. در دفاع از موکلم گفتم که هرگز و در هیچ جا عنوانی برای خود قائل نشده و اگر دیگران او را با عناوینی مانند فرمانده یاد کردند مشمول غصب عنوان نمیشود.
خرمشاهی گفت: ایرادات شکلی و ماهوی پرونده را در دفاع از موکلم عنوان کردم و با اعلام ختم رسیدگی، رای پرونده طی روزهای آتی صادر خواهد شد.
ذبیح الله خداییان سخنگوی قوه قضاییه ۱۹ بهمن سال گذشته در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره بازداشت مهرشاد سهیلی و اینکه اتهامات او چیست؟
گفت: این شخص هنوز تحت تعقیب دادسرای عمومی و انقلاب قم است و با اعطای نیابت قضایی نسبت به دستگیری او اقدام شد و اتهامات متعددی متوجه این شخص است و با صدورقرار تامین بدلیل عجز از تودیع وثیقه در بازداشت است و چند نفر هم بعنوان مطنون و مطلع دعوت شدند ولی به غیر این شخص هنوز کسی بازداشت نیست.
زندگی مهرشاد سهیلی
مهرشاد سهیلی متولد اردیبهشت سال ۱۳۸۳ در شهر موسیان از توابع استان ایلام است.
بر اساس گزارش منتشر شده در روزنامه فرهیختگان، فعالیت مهرشاد سهیلی با کارهای جهادی و داوطلبانه آغاز شد. اما کم کم فعالیتهای رسانهای او از سایر فعالیتهایش پررنگتر شد. او خود را برای رسانهها «فرمانده قرارگاه حضرت ولیعصر (عج)» و «مدیر موسسه حضرت ولیعصر (عج) و موسسه امام صادق (ع)» معرفی میکرد. برای دیده شدن در فضای مجازی هم تلاش زیادی کرد و حتی در سال ۹۸ در حالی که ۱۵ سال بیشتر نداشت اقدام به چاپ کتاب زندگینامهی خود با عنوان «ستارهای از غرب» کرد.
مهرشاد سهیلی ترک تحصیل کرده بود تا درسش را در حوزه ادامه دهد اما از آنجا هم انصراف داد.
او پس از به میان آمدن پای نهادهای امنیتی، از فرماندهی قرارگاه جهادیاش هم انصراف داد تا یک موسسه فرهنگی را در قم اداره کند.
اواخر سال ۹۹ سازمان بسیج سپاه پاسداران روی فعالیتهای او حساس شد و یکی از حسابهای قرارگاه مورد ادعای وی را مسدود کرد که در آن زمان در این حساب ۳۰۰ میلیون تومان پول وجود داشت.
سهیلی ظرف کمتر از ۲ سال، به گفتهی خودش، رقمی در حدود ۳ تا ۶ میلیارد تومان از طریق کار فرهنگی به حسابهای موسسه و سپس به حسابهای شخصیاش منتقل کرده بود.
او آن طور که خود گفته، با پولهایی که به دست آورده بود در ایلام خانه و ماشینی خریده بود که به نام مجید بلوطی بود. قیمت خانه بین ۵۳۰ تا ۵۸۰ میلیون تومان اعلام شد.
مهرشاد سهیلی راه صدساله را یک شبه پیمود و به چهرهای مشهور بدل شد. در زمان فعالیتش، اخبار و گزارشهای تصویری وی در خبرگزاریهای اصلی کشور منعکس میشد و او با مقامات و چهرههای مذهبی شاخص دیدار و گفت و گو میکرد.