به گزارش وقت صبح ، اگر عادت به جویدن آدامس از دوران کودکی تا به امروز در شما باقی مانده، روش تهیه آن را بدانید، دیگر طرفدار این جویدنی نخواهید بود.
اکنون در کارخانهها، برای آماده کردن پایه آدامس، از مواد مصنوعی پلاستیک و لاستیک استفاده میکنند و دقیقا به همین دلیل است که همیشه به ما گفته میشد که آدامسها را قورت ندهید.
وقتی پایه مصنوعی آدامس آماده شد، آن را درون مخلوطکن ریخته و با رنگ غذا و طعمدهنده آنقدر ترکیب میکنند تا مانند سیمان سفت شود.
سپس ماده شیرینکننده گلوکز و البته نوع دیگری از شیرینکنندهها به نام «دکستروز» به آدامس اضافه میکنند.
ترکیب را آنقدر حرارت میدهند تا کاملا ذوب شود و حدود ۲۰ دقیقه مواد را هم میزنند.
در این زمان رشتههای پلاستیک با رنگ و شیرینکننده کاملا ترکیب میشوند.
سپس ترکیب آمادهشده را به صورت آدامسهای رایج که در بازار میبینیم قالب زده و بستهبندی میشوند.
روش تهیه آدامس که شما را از جویدن آن بیزار میکند
اگر باز هم میخواهید پلاستیک بجوید، بستههای مختلف آدامس در بازار وجود دارد که بهراحتی در دسترستان قرار میگیرند.