وقت صبح – “کتلت قارچ و پنیر” یک وعده بسیار خوش مزه است که به علت وجود پنیر در وسط آن به عنوان یک وعده فست فودی محسوب می شود. با مواد لازم و دستور پخت آن در ادامه مطلب آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کتلت قارچ(4 نفر)
- قارچ : نیم کیلو
- سیر: 2 حبه
- تخم مرغ: 3عدد
- آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان
- سبزیجات معطر: 2 قاشق
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- پنیر پیتزا یک لیوان سر خالی
طرز تهیه:
قارچ ها را پس از شستن و خشک کردن چرخ کنید و به خمیر نان باگت و سبزیجات معطر مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ را به قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید .
اگر مایه شما شل بود به آن کمی آرد اضافه کنید.بعد نمک و فلفل را به همراه 2 حبه سیر له شده به مخلوط مواد کتلت اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود.از مواد کتلت آماده شده به اندازه یک گردو بردارید و وسط آن پنیر پیتزا می گذاریم و با دست آن را فرم دهید و در روغن بریزید.
حرارت را کم کنید تا یک طرف کتلت سرخ شود و بعد طرف دیگر آن را برگردانید و به همین شکل تمام کتلت ها را سرخ کنید.
نکات کلیدی:
- کتلت قارچ جزو غذاهای رژیمی میباشد.
- بهتر است قلارچها را قبل از اینکه چرخ کنیم بخارپز و با کره تفت دهیم.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد و هر چه خمیر باگت این مواد بیشتر باشد غذای شما خشک تر و بیشتر می شود.
- استفاده از آویشن هم در این غذا بسیار طعم مطبوعی به غذا می دهد.