اخبار برخط
اخبار برخط

“کتلت قارچ و پنیر”؛ یک وعده لذیذ گیاهی

کتلت قارچ و پنیر برای کسانی که محدودیتهایی در مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین هایی برای گوشت پیدا کنند، گزینه خوبی خواهد بود.
“کتلت قارچ و پنیر”؛ یک وعده لذیذ گیاهی

وقت صبح – “کتلت قارچ و پنیر” یک وعده بسیار خوش مزه است که به علت وجود پنیر در وسط آن به عنوان یک وعده فست فودی محسوب می شود. با مواد لازم و دستور پخت آن در ادامه مطلب آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کتلت قارچ(4 نفر)

  1. قارچ : نیم کیلو
  2. سیر: 2 حبه
  3. تخم مرغ: 3عدد
  4. آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان
  5. سبزیجات معطر: 2 قاشق
  6. نمک و فلفل: به میزان لازم
  7. روغن: به میزان لازم
  8. پنیر پیتزا یک لیوان سر خالی

طرز تهیه:

قارچ ها را پس از شستن و خشک کردن چرخ کنید و به خمیر نان باگت و سبزیجات معطر مخلوط کنید.

کتلت قارچ بسیار لذیذ است.

سپس تخم مرغ را به قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید .

اگر مایه شما شل بود به آن کمی آرد اضافه کنید.بعد نمک و فلفل را به همراه 2 حبه سیر له شده به مخلوط مواد کتلت اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود.از مواد کتلت آماده شده به اندازه یک گردو بردارید و وسط آن پنیر پیتزا می گذاریم و با دست آن را فرم دهید و در روغن بریزید.

حرارت را کم کنید تا یک طرف کتلت سرخ شود و بعد طرف دیگر آن را برگردانید و به همین شکل تمام کتلت ها را سرخ کنید.

نکات کلیدی:

  1. کتلت قارچ جزو غذاهای رژیمی میباشد.
  2. بهتر است قلارچها را قبل از اینکه چرخ کنیم بخارپز و با کره تفت دهیم.
  3. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد و هر چه خمیر باگت این مواد بیشتر باشد غذای شما خشک تر و بیشتر می شود.
  4. استفاده از آویشن هم در این غذا بسیار طعم مطبوعی به غذا می دهد.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *