اخبار برخط
اخبار برخط

“لقمه شکم پر”؛ میان وعده ارزان هیجان انگیز

لقمه شکم پر یکی از بهترین غذاهای سبکی است که در تمام وعده‌ها قابل استفاده است.
“لقمه شکم پر”؛ میان وعده ارزان هیجان انگیز

وقت صبح – لقمه شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.

مواد لازم برای لقمه شکم پر (برای 4 نفر)

  1. تخم مرغ پخته 8 عدد بزرگ
  2. پیازچه ریز شده ۲ قاشق مرباخوری
  3. جعفری خرد شده ۲ قاشق مرباخوری
  4. خردل یک دوم ق.م
  5. سس مایونز ۱ قاشق غذاخوریژ
  6. سس گوجه فرنگی(کچاپ) ۱ قاشق غذاخوری
  7. نمک وفلفل به میزان لازم
  8. زیتون سیاه ۵ عدد

طرز تهیه:

تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج می‌کنیم.

زرده را با چنگال له کرده و به مایونز، کچاپ، پیاز و جعفری ریز شده، خردل، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود.

می‌توانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

مواد را پس از یک دست شدن داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم.

نکات کلیدی:

  1. دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد.
  2. تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید.
  3. با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم یا زیاد نمایید؛اما دقت کنید که بافت از بین نرود.

برای یاد گرفتن غذاهای مشابه برچسب آشپزی را پیگیری کنید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *