وقت صبح – قیمه زرشک از جمله غذاهایی است که به علت دارا بودن زرشک مزه ای ملس رو به ترش دارد و بیشتر افرادی که غذاهایی با طعم ترش را می پسندند می توانند لذت یه غذای جدید را تجربه کنند.
(وقت صبح: این خورشت اصالتا مربوط به شهر خاصی نیست و یک تجربه شخصی از پخت غذاهای جدید است.)
مواد لازم برای تهیه خورشت زرشک(برای چهار نفر)
- گوشت مرغ (سینه خرد شده 1 عدد)
- لپه یک پیمانه
- زرشک یک پیمانه
- زعفران دم شده
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- پیاز بزرگ یک عدد
بخوانید: پودینگ برنج عسلی؛ معجزه یک افطاری خوشمزه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را در ظرف مناسب خرد کرده و سرخ می کنیم و به آن زردچوبه اضافه می کنیم. در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن پیاز لپه ها را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم کاملا به مدت یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپزد.
بعد از پخته شدن لپهها، سینه های مرغ را که بصورت مکعبی خرد کرده ایم به غذا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت جا بیفتد.
در ظرفی دیگر 2 قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت می دهیم و به مواد خورشت اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی زعفران دم کرده و زرشک های شسته شده را به قابلمه خورشت اضافه می کنیم و نمک و فلفل غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 40 دقیقه با حرارات بسیار پایین جا بیفتد.
وقتی خورشت به غلظت کافی رسید شعله را خاموش کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم.
نکات کلیدی:
- این غذا بیشتر مورد پسند افرادی که از غذاهای ترش لذت می برند واقع میشود.
- میزان استفاده از زرشک در این غذا به ذائقه شما مربوط است و می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
- حتما در موقع استفاده رب گوجه فرنگی آن را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند.
- زعفران این غذا را حذف نکنید که بیشتر عطر و طعم این غذا بخاطر استفاده از زعفران است.
- اگر غذای شما بیشتر از حدی که انتظار داشتید ترش شد می توانید داخل خورشت از یک قاشق شکر استفاده کنید.
- به هیچ عنوان گوشت قرمز را جایگزین مرغ در این غذا نکنید.
خواننده عزیز: برای دیدن آموزشهای جدید و دسترسی به تمام دستور پختهای خاص قبلی ما روی آشپزی کلیک کنید و در مرورگر خود (کروم یا فایرفاکس) روی عکس ستاره کنار آدرس سایت کلیک کنید.