اخبار برخط
اخبار برخط

قیمه زرشک؛ فوت آخر فن آشپزی

“قیمه زرشک” نوعی خورشت مجلسی است که اگر شما هم جز افرادی هستید که از خوردن خورشت های سنتی همیشگی خسته شده اید می توانید این غذای خوشمزه را تجربه کنید.

وقت صبح – قیمه زرشک از جمله غذاهایی است که به علت دارا بودن زرشک مزه ای ملس رو به ترش دارد و بیشتر افرادی که غذاهایی با طعم ترش را می پسندند می توانند لذت یه غذای جدید را تجربه کنند.

(وقت صبح: این خورشت اصالتا مربوط به شهر خاصی نیست و یک تجربه شخصی از پخت غذاهای جدید است.)

مواد لازم برای تهیه خورشت زرشک(برای چهار نفر)

  1. گوشت مرغ (سینه خرد شده 1 عدد)
  2. لپه یک پیمانه
  3. زرشک یک پیمانه
  4. زعفران دم شده
  5. رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  6. نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  7. پیاز بزرگ یک عدد

بخوانید: پودینگ برنج عسلی؛ معجزه یک افطاری خوشمزه

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را در ظرف مناسب خرد کرده و سرخ می کنیم و به آن زردچوبه اضافه می کنیم. در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن پیاز لپه ها را به آن اضافه می کنیم و می‌گذاریم کاملا به مدت یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپزد.

بعد از پخته شدن لپه‌ها، سینه های مرغ را که بصورت مکعبی خرد کرده ایم به غذا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت جا بیفتد.

در ظرفی دیگر 2 قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت می دهیم و به مواد خورشت اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی زعفران دم کرده و زرشک های شسته شده را به قابلمه خورشت اضافه می کنیم و نمک و فلفل غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 40 دقیقه با حرارات بسیار پایین جا بیفتد.

وقتی خورشت به غلظت کافی رسید شعله را خاموش کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم.

نکات کلیدی:

  1. این غذا بیشتر مورد پسند افرادی که از غذاهای ترش لذت می برند واقع می‌شود.
  2. میزان استفاده از زرشک در این غذا به ذائقه شما مربوط است و می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
  3. حتما در موقع استفاده رب گوجه فرنگی آن را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند.
  4. زعفران این غذا را حذف نکنید که بیشتر عطر و طعم این غذا بخاطر استفاده از زعفران است.
  5. اگر غذای شما بیشتر از حدی که انتظار داشتید ترش شد می توانید داخل خورشت از یک قاشق شکر استفاده کنید.
  6. به هیچ عنوان گوشت قرمز را جایگزین مرغ در این غذا نکنید.

خواننده عزیز: برای دیدن آموزش‌های جدید و دسترسی به تمام دستور پخت‌های خاص قبلی ما روی آشپزی کلیک کنید و در مرورگر خود (کروم یا فایرفاکس) روی عکس ستاره کنار آدرس سایت کلیک کنید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *