اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه مرغ لبویی؛ مرغ خوشرنگ و خوشمزه

مرغ لبویی نوعی روش طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از لبو و سبزیجات طبخ می‌شود و بسیار خوشرنگ و خوشمزه است.

طرز تهیه مرغ لبویی؛ مرغ خوشرنگ و خوشمزه

ـبه نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. مرغ لبویی نوعی مرغ خوشرنگ و خوشمزه است که از ترکیب مرغ با سسی از لبو، گوجه فرنگی و پیاز طبخ می‌شود. اگر دوست دارید این مرغ هیجان‌انگیز، خوشمزه و زیبا را برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش مرغ لبویی همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۲ تکه
پیاز قرمز: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
لبو: ۲ عدد
سس سیر و فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر چیلی: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا کمی روغن کف یک قابلمه یا ماهی تابه گود بریزید. پیاز و گوجه فرنگی را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. لبو را پوست و سپس به صورت حلقه‌ای خرد کنید. ابتدا پیاز را کف قابلمه بچینید، سپس لبو و بعد گوجه فرنگی را بچینید. سس فلفل، پودر چیلی، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و تکه‌های مرغ را روی مواد بچینید. حالا قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و حرارت را کم کنید و حدودا ۱ ساعت زمان بدهید تا سبزیجات آب بیندازد و بپزد. بعد از این مدت زمان، تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کنید و سبزیجات پخته را با گوشتکوب برقی بزنید یا داخل دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا یکدست شود. حالا دوباره سس را داخل قابلمه بریزید و تکه‌های مرغ را داخل سس قرار بدهید. حرارت را کم کنید و اجازه بدهید مرغ یک ساعت دیگر داخل سس بپزد و به غلظت برسد. حالا مرغ لبویی خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ اگر به غذای تند علاقه‌ای ندارید، می‌توانید به جای سس تند از سس کچاپ معمولی و یک حبه سیر تازه استفاده کنید.
ـ هنگام خرید لبو توجه داشته باشید که لبوی مرغوب باید کوچک و سفت و رنگ آن نارنجی پر رنگ باشد. اگر لبو خیلی بزرگ همراه با ریشه‌های پشمی زیاد بود، هرگز آن را خریداری نکنید؛ زیرا نشان دهنده یک لبوی پیر است. لبوی خیلی بزرگ معمولا وسطش سفت است و مغزپخت نمی‌شود. به طور کلی همیشه سعی کنید لبو‌های کوچک یا متوسط را خریداری کنید که پخت‌شان هم راحت‌تر است.
ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

d981d8a7d984d8add8a7d981d8b8-11
فال حافظ امروز - شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
d981d8a7d984d8b1d988d8b2d8a7d986d987-11
فال روزانه امروز - شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
nokia-jpg
شرکت HMD، مالک نوکیا، فروش گوشی در آمریکا را کاهش می‌دهد
iphone-17-pro-3
تصاویر ماکت آیفون ۱۷ پرو با طراحی متفاوت منتشر شد
galaxy-z-flip7-jpg
عملکرد ناامیدکننده اگزینوس 2500 در بنچمارک‌های اولیه گلکسی زد فلیپ 7
galaxy-z-fold
سامسونگ دلیل عدم افزایش ظرفیت باتری گلکسی زد فولد ۷ را توضیح داد
caviar-z-fold-flip-jpg
Caviar از نسخه‌های کلکسیونی گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7 با طراحی فضایی رونمایی کرد
191178-351317
فال ابجد امروز جمعه 20 تیر 1404
samsung-g-fold-render
سامسونگ توسعه گوشی تاشو سه‌تکه را تأیید کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *