اخبار برخط
اخبار برخط

“شکم پاره گوشت”غذای خاص و مجلسی

شکم پاره گوشت جز غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذی است که حتی اگر یک بار آن را امتحان کنید جز اصلی غذاهای سفره خانواده شما می شود.
تصاویر/ گل شگفت انگیز “راسموس هویلند” برای منچستر یونایتد!

وقت صبح – شکم پاره گوشت از جمله غذاهایی است که هم می توان آن را با نان سرو کرد هم برنج. اما به دلیل بسیار مغذی بودن این غذای خوشمزه اگر با برنج سرو شود غذای بسیار پرحجم و سنگینی محسوب میشود.

در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم شکم پاره گوشت(4 نفر)

  1. بادمجان 4 عدد
  2. پیاز 2 عدد بزرگ
  3. گوشت چرخ کرده 100 گرم
  4. زرشک 2 قاشق غذاخوری
  5. رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
  6. جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
  7. نمک و فلفل و آب غوره به میزان لازم
  8. روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابدا پیاز داغ درست کرده و گوشت را در آن تفت داده و زرشک و جعفری ساطوری و زردچوبه و نمک و یک قاشق رب را به آن اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه می گذاریم گوشت و مواد اضافه شده کاملا جا بیافتد.

در ادامه بادمجان ها را یک برش کوچک روی شکمشان می دهیم و در روغن سرخ می کنیم و می گذاریم خنک شود.

در مرحله بعدی شکم بادمجانها را با مواد گوشتی پر میکنیم.

برای تهیه سس این غذا پیاز داغ درست کرده و کمی رب اضافه کرده و 2 قاشق غذاخوری آب غوره هم در ظرف می ریزیم و یک لیوان هم به مواد سس آب اضافه می کنیم و میگذاریم جوش بیایید.

بعد از اینکه سس جوش آمد بادمجانها را در آن می چینیم و می گذاریم غذا با شعله بسیار کم به مدت نیم ساعت کاملا جا بیافتد.

نکات کلیدی:

  1. بادمجانها را قبل سرخ کردن زیاد شکمشان را باز نکید؛چون بعد از سرخ شدن له می شود.
  2. اضافه کردن گردو به این غذا دل به خواه است و اگر گردو هم به مواد اضافه کنید بسیار خوشمزه تر می شود.
  3. حتما از جعفری تازه استفاده کنید که عطر بهتری دارد.
  4. برای تهیه سس بادمجانها می توانید بجای رب از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید که بسیار خوشمزه تر می شود.
  5. در صورت استفاده کردن از پوره گوجه فرنگی برای سس آب کمتری به مواد سس اضافه کنید

اگر از این آموزش های مختصر و کاربردی خوشتان می آید صفحه آشپزی وقت صبح را پیگیری کنید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *