“فرنی”، یک دسر فوق العاده لذیذ و سبک برای وعده افطار
فرنی یک دسر بسیار خوشمزه و سبک است که می توانید از آن در وعده افطار استفاده کنید.
به گزارش وقت صبح ، فرنی اگر شیرینیش زیاد نباشه میتونه گلو رو نرم و صاف کنه، معده رو گرم کنه و آمادگی برای صرف شام و افطار رو فراهم کند.
مواد لازم:
شیر 3 لیوان
آرد برنج 4-5 قاشق غذاخوری سر صاف
شکر 5 قاشق
گلاب نصف استکان
عرق هل در صورت تمایل دو قاشق
طرز تهیه فرنی:
آرد برنج و شکر رو در شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت میذاریم تا کم کم به جوش بیاد.
فرنی رو مدام هم بزنیم تا هم ته نگیره و هم گلوله نشود.
بعد حرارت رو ملایم تر میکنیم تا غلیظ شود.
بعدش هم گلاب و عرق هل یا وانیل رو اضافه میکنیم و اونقدر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
در موقع خوردن هم می توانید به عنوان تزئین از پودر پسته استفاده کنید.
۰