اخبار برخط
اخبار برخط

آموزش پخت آبگوشت بادمجان و کشک همدانی؛ یک ترکیب بی‌نظیر

در رسپی شهر‌های دیگر از نخود و لوبیا نیز در تهیه این غذا استفاده شده است.

آموزش پخت آبگوشت بادمجان و کشک همدانی؛ یک ترکیب بی‌نظیر

آبگوشت کشک یکی از غذا‌های سنتی و مقوی همدان است که ترکیب خاص آن با کشک و نخود، طعمی منحصر‌به‌فرد ایجاد می‌کند. این غذا با نان سنگک و سبزی تازه سرو می‌شود و انتخابی عالی برای روز‌های سرد سال است. در ادامه، طرز تهیه این آبگوشت لذیذ را خواهید آموخت.

مواد لازم

گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم

بادمجان ۴ عدد

عدس ۱ پیمانه

کشک ۱/۲ پیمانه

نعنا داغ ۱ ق غذا خوری

پیاز ۲ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت و با پیاز و ادویه بار میکنید تا بپزد، بعد عدس را اضافه کنید ،باهم خوب بپزند

حالا بادمجان را حلقه حلقه میکنید ،سرخ میکنید و کنار بگذارید.

پیاز داغ و نعنا داغ را که آماده کردید بریزید داخل آبگوشت.

نیم ساعت آخر پخت هم بادمجان و کشک را اضافه کنید و اجازه بدین که خوب با هم جا بیوفتن.

فوت و فن‌ها دستور پخت آبگوشت بادمجان با کشک

نعنا داغ را بیشتر از چند ثانیه تفت ندهید، زیرا تلخ خواهد شد.

کشک نباید بجوشد.

بعد افزودن کشک نمک را اندازه کنید تا غذا شور نشود.

میزان افزودن بادمجان را می‌توانید کم یا زیاد کنید.

آبگوشت بادمجان رب ندارد.

در رسپی شهر‌های دیگر از نخود و لوبیا نیز در تهیه این غذا استفاده شده است.

به دلخواه می‌توانید در انتها کمی آبلیمو اضافه کنید.

منبع: فرتاک نیوز

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

d981d8a7d984d8b1d988d8b2d8a7d986d987-10
فال روزانه امروز - جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴
d981d8a7d984d8add8a7d981d8b8-10
فال حافظ امروز - جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴
297593
چرا صدام خرداد ۶۴ حمله هوایی به شهرها را ۲هفته متوقف کرد؟ +عکس و گزارش
296886
پیام تسلیت شهرام ناظری و محمدرضا شجریان برای بهترین نوازنده کمانچه +عکس‌های استاد بهاری
297359
راه‌آهن ایران در چه سالی و با چه بودجه‌ای راه‌اندازی شد؟
296663
تصادف مرگبار خانم خواننده و نوازنده‌هایش در سه راه جمهوری! +عکس و گزارش
296355
همه چیز درباره اولین صعود تیم ملی فوتبال به جام جهانی +عکس‌های منتشر نشده
191142-437732
فال ابجد امروز پنجشنبه 19 تیر 1404

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *