اخبار برخط
اخبار برخط

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

مرغ پارمزان خامه‌ای نوعی روش پخت مرغ است که طی آن مرغ داخل سسی از شیر، پنیر پارمزان و خامه طبخ می‌شود.

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

ـ به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. مرغ پارمزان خامه‌ای نوعی مرغ بسیار خوشمزه و با طعمی متفاوت است که دستور پخت بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و جدید را برای اعضای خانواده در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ پارمزان خامه‌ای همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۳ تکه
شیر: ۱ لیوان
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: یک سوم پیمانه
سیر: ۳ حبه
کره: ۲۰ گرم
روغن: به میزان لازم
آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پرک لیمو ترش: به میزان لازم

طرز تهیه

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل سیاه آغشته کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا مزه‌دار شود. کره و روغن را داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حبه‌های سیر را به صورت نگینی خرد کنید و داخل همان روغن سرخ کنید، سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا با روغن و سیر مخلوط شود. پنیر پارمسان، آب لیمو ترش و خامه به دمای محیط رسیده را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه داخل سس بریزید و هم بزنید. در این مرحله تکه‌های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ بپزد و نرم شود. وسط پخت حتما تکه‌های مرغ را پشت و رو کنید. حدود ۴۵ دقیقه بعد وقتی سس غلیظ شد، مرغ خوشمزه ما آماده سرو است. مرغ را داخل ظرف سرو بکشید و با پرک‌های لیمو تزیین کنید. این مرغ خوشمزه را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ پنیر پارمزان یکی از محبوب‌ترین انواع پنیر‌های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه‌ای و ورقه‌ای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی می‌برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ‌ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزا‌های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آنهاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب شود؛ اما پنیر پارمزان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می‌توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا استفاده کنید.
ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. برای پخت این غذا می‌توانید از فیله مرغ هم استفاده کنید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

IMG_20251024_203522
زمین ما اکنون یکی از بهترین هاست!
D981D8B1D987D8A7D986D8ACD8B9D981D8B1DB8C
جعفری: خوشحالم پنج سال دیگر در ملوان می‌مانم
D8B9D984DB8CD8B1D8B6D8A7D8AED984DB8CD981D987E2808CD8A7D8B5D984
خلیفه‌اصل: ملوان بهتر بود اما بازیکنانم تمام تلاششان را کردند
D985D987D8AFDB8CD8B1D8ADD985D8AADB8C-2
رحمتی: مستحق شکست نبودیم
IMG_20251024_194527
پیروزی در زمین صاف و هموار!
D8B1D8B3D988D984D8AED8B7DB8CD8A8DB8C-2
خطیبی: مقابل یکی از بهترین تیم‌های لیگ خوب کار کردیم
D984DB8CDAAFD8A8D8B1D8AAD8B1D981D988D8AAD8A8D8A7D984D8A7DB8CD8B1D8A7D986-1
آلومینیوم ۰-۰ مس رفسنجان: پایان بردهای متوالی شاگردان حسینی
D985D984D988D8A7D986-1
ملوان ۲-۱ استقلال خوزستان: سه امتیاز در انزلی ماند
IMG_20251024_191740
پیروزی خانگی چادرملو در یک بازی پرتنش
IMG_20251024_191115
پرسپولیس ۲-۰ ذوب‌آهن: تیم هاشمیان بالاخره رنگ برد را دید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *