اخبار برخط
اخبار برخط

قاتوق کشک و سیب؛ طعم ناب یک افطاری ساده

قاتوق کشک و سیب یکی از غذاهایی است که آن را می توان در وعده افطاری سرو کرد. این غذا با دارا بودن سیب زمین و کشک مواد مغذی کافی را برای روزه داران فراهم می کند.
تصاویر/ بیوگرافی و عکس های بازیگر نقش یئون وو در سریال افسانه خورشید و ماه

وقت صبح – قاتق کشک و سیب یکی از غذاهایی است که در شهر کرمان طرفداران زیادی دارد و در ایام مختلف سال به علت پخت اسان و کم هزینه بودن آن به وفور در سر سفره آنها مشاهده می شود.

امروز ما به شما طرز تیه این غذای خوشمزه و آسان را با کمترین مواد اولیه آموزش می دهیم و امیدواریم در وعده افطار یک مزه ناب جدید را تجربه کنید.

بخوانید: آش اسفناج و عدس؛ مزه ای هیجان انگیز در دنیای افطاری ها

مواد لازم برای تهیه قاتوق کشک و سیب(برای 4 نفر)

  1. سیب زمینی 4 عدد
  2. دو لیوان کشک
  3. نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
  4. یک عدد پیاز بزرگ
  5. یک قاشق غذاخوری آرد گندم
  6. پنج حبه سیر

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی سیب زمینی ها را به صورت کامل آبپز می کنیم و بعد از پخت کامل آنها را به صورت له و پوره در می آوریم.

در ظرفی دیگر پیاز داغ درست کرده و زردچوبه کافی به آن اضافه می کنیم و بعد از سرخ شدن کامل یک قاشق آرد را به مدت یک دقیقه در آن تفت می دهیم و بعد بلافاصله سیرهای رنده شده و نعنا خشک را هم در ظرف پیاز داغ و آرد می ریزیم.

بعد از کمتر از یک دقیقه کشکی را که با آب رقیق کرده ایم را به قابلمه اضافه می کنیم و با شعله کم اجازه می دهیم تا کشک به جوش بیاید.

حالا سیب زمینی های له شده را با نصف لیوان آب سرد در ظرفی رقیق می کنیم و بعد از به جوش آمدن مواد قابلمه آن را به مواد کشکی اضافه می کنیم و درب ظرف را می بندیم و با حرارت کم اجازه می دهیم قاتوق کشک و سیب ما به مدت نیم الی 40 دقیقه جا بیفتد و به غلظت برسد.

در آخر هم نمک و فلفل غذا را اضافه می کنیم و با نعنا داغ و پیاز داغ آن را تزئئین می کنیم.

نکات کلیدی:

  1. در پخت این غذا هر ه میزان کشک آن بیشتر باشد طعم بهتری به آن می دهد.
  2. در هنگام سرخ کردن آرد بیشتر از یک دقیقه طول نکشد ون باعث سوختگی آن می شود.
  3. سیب زمین های له شده را اول در آب سرد حل کنید؛ ون اگر آن را به محلول داغ کشک اضافه کنید گلوله گلوله می شود و به خوبی حل نمی شود.
  4. نمک این غذا را در آخر اضافه کنید؛ چون کشک به تنهایی دارای نمک است و ممکن بعد از اضافه کردن کشک غذای شما شور شود.
  5. برای خوشمزه تر شدن این غذا پیاز داغ را به صورت کامل سرخ کنید تا بوی مطبوع آن به قاتوق شما عطر خاصی را بدهد.

خواننده عزیز: برای دیدن آموزش‌های جدید و دسترسی به تمام دستور پخت‌های خاص قبلی ما روی آشپزی کلیک کنید و در مرورگر خود (کروم یا فایرفاکس) روی عکس ستاره کنار آدرس سایت کلیک کنید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *