اخبار برخط
اخبار برخط

سالاد انار؛ یک پیش غذای خوشمزه برای یلدا

سالاد انار یکی از انواع سالاد‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در مناسبت‌های خاص مانند شب یلدا بیشتر تهیه می‌شود.
سالاد کلم برای یلدا

به گزارش وقت صبح؛ سالاد‌ها اغلب از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و … تشکیل می‌شوند سالاد‌ها معمولا به صورت سرد سرو می‌شوند.

ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و … نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی آن‌ها بیشتر می‌شود و می‌توان به عنوان غذای اصلی نیز آن را میل کرد.

سالاد کلم و انار یکی از انواع سالاد‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در مناسبت‌های خاص مانند شب یلدا بیشتر تهیه می‌شود.

این سالاد خوشمزه به دلیل اینکه انار فقط در فصل پاییز و زمستان موجود است یک سالاد فصلی محسوب می‌شود.

این سالاد در عین حال که بسیار خوشمزه است طرز تهیه ساده‌ای هم دارد و می‌توانید به راحتی برای مهمانی‌ها و مجالس آن را تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید.

مواد اولیه:

کلم سفید کوچک ۱ عدد

کلم بنفش ۱/۳ عدد

هویج بزرگ ۲ عدد

گردو خرد شده ۱۵۰ گرم

کشمش ۱۰۰ گرم

انار بزرگ ۲ عدد

سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا کلم را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید آن را تمیز بشویید سپس به صورت رشته‌ای نازک برش بزنید. برای خرد کردن کلم برای اینکه برش‌ها یک دست و تمیز در بیاید و در نهایت سالاد زیبایی داشته باشید.

ابتدا قسمت‌های انتهایی کلم برگ را جدا کنید سپس دور تا دور مغز کلم را با چاقویی تیز برش بزنید. سپس مغز کلم را خارج کنید در مرحله بعد برگ‌های کلم را جدا کنید کلم برگ را به صورت لوله‌ای بپیچانید و آن را خرد کنید بدین ترتیب برش‌هایی هم اندازه و زیبا خواهید داشت.

خیلی از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند بنابراین مهم‌ترین نکته در خصوص تهیه این سالاد از بین بردن بوی کلم است.

برای این منظور کلم‌ها را به روش گفته شده خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید بعد داخل صافی بریزید و اجازه دهید آب آن کشیده شود با این ترفند بوی بد کلم از بین می‌رود و در نهایت سالادی خوش طعم و خوش عطر خواهید داشت.

۲- در ادامه هویج‌ها را هم تمیز بشویید پوست آن را بگیرید و همانند کلم به صورت نوار‌های نازک طولی و رشته‌ای رنده کنید و آن را هم به ظرف سالاد اضافه کنید و با کلم خرد شده مخلوط کنید. سپس انار دان شده را هم به مواد اضافه کنید.

۳- گردو‌ها را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید بعد پوست آن‌ها را جدا کنید اگر گردو را با پوست اضافه کنید ممکن است سالاد کمی تلخ شود. کشمش‌ها را بعد از شستن در آب خیس کنید تا نرم شود و بعد به سالاد اضافه کنید.

۴- برای تهیه سس سالاد سس مایونز را در یک کاسه‌ای بریزید سپس آبلیمو + نمک + فلفل سیاه + آویشن را به آن اضافه کنید تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست بیاید.

۵- سس تهیه شده را با مواد مخلوط کنید سپس حدود ۲ الی ۳ ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2535086_444
پرسپولیس به پیک‌نیک خانوادگی می‌رود!
2542455_417
تکذیب سیروس مقدم؛ قیمت کمپر ارسطو «پایتخت» ۳۰ میلیارد تومان نبود
2534877_676
آینده مبهم رامین رضاییان در استقلال
2537459_225
طرز تهیه گلت توت فرنگی؛ دسر خوشمزه بهاری 
2534890_518
وعده عجیب سرمربی استقلال: فصل از فردا شروع می‌شود!
2539895_198
نقد و بررسی انیمیشن «اسنیکز»
2534906_572
روز و ساعت مسابقه معوقه استقلال و هوادار
2539885_381
فوت و فن زندگی مشترک؛ چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند
2534962_445
تکذیب یک شایعه جنجالی از سمت باشگاه استقلال
آازده-صمدی
توقف نشخوار فکری و بازگشت به لحظه حال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *