وقت صبح – در ماه رمضان در وعده سحر و افطار باید از مواد غذایی که شیرینی آنها از قند طبیعی ایجاد می شود استفاده کرد.
به گزارش وقت صبح، دسرها یا پیش غذاهایی که برای شیرین کردن آنها از خرما یا عسل استفاده می شود علاوه بر مضر نبودن انرژی کافی را هم برای بدن شما در طول روز فراهم می کند.
در اینجا ما به شما حلوایی را آموزش می هیم که شیرین کننده اصلی آن خرماست و به شما اجازه می دهد طعمی ناب و جدید را تجربه کنید.
بیشتر بخوانید: شله زرد عسلی و فوت کوزه گری که هیچ کس نمی داند!
مواد لازم برای تهیه حلوای خرما (برای 4 نفر)
- یک پیمانه آرد گندم
- یک پیمانه خرمای پوست گرفته و بدون هسته
- دو قاشق غذاخوری عسل
- . دو لیوان شیر
- نصف لیوان گلاب
- نصف قاشق غذا خوری پودر زعفران
- یک دوم لیوان گردو
- پنجاه گرم کره یا روغن محلی
طرز تهیه:
در ابتدا آرد را به همراه کره با شعله بسیار پایین تفت می دهیم تا جایی که آرد به رنگ مورد نظر برسد که این کار بعد از گذشت حدوا 15 دقیقه انجا می شود.
در مرحله بعد خرماها را به هماره شیر و عسل و گلاب و زعفران دم شده در میکسر با هم مخلوط می کنیم و یک مایه یک دست را در ظرف مناسب میریزیم.
بعد از تفت خوردن کامل اآرد و کره مایه خرما و شیر را به ظرف آرد اضافه می کنیم و باز هم با شعله بسیار پایین اجازه به دم کشیدن حلوا و ترکیب کامل مواد با هم را می دهیم.
وقتی حلوا به صورت کامل پخته شد در 3 دقیقه آخر گردوهای ریز خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بعد شعله را خاموش می کنیم و درب ظرف را میگذاریم و اجازه می دهیم حلوا دم بکشد.
نکات کلیدی:
- هیچ گاه آرد را بدون کره یا روغن برای تهیه حلوا تفت ندهید؛ این کار باعث می شود آرد شما بسیار بد رنگ شود.
- برای تهیه هر حلوایی بعد از اتمام پخت حتما درب ظرف را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا به اصطلاح عامیانه آرد دم بکشد.
- اگر در تهیه این حلوا از خرمایی غیر از خرمای عسلی استفاده کنید رنگ حلوای شما تیره می شود.
- میزان استفاده از خرما و عسل در این حلوا بسته به ذائقه شما دارد و می تواند بیشتر یا کمتر شود.
- بجای گردو می توانید از خلال بادام هم استفاده کنید.
- حتما برای مخلوط کردن شیر و خرما از شیر گرم استفاده کنید.
خواننده عزیز: برای دیدن آموزشهای جدید و دسترسی به تمام دستور پختهای خاص قبلی ما روی آشپزی کلیک کنید و در مرورگر خود (کروم یا فایرفاکس) روی عکس ستاره کنار آدرس سایت کلیک کنید.