“کوکو تره فرنگی”، غذایی پر خاصیت در عین سادگی و خوشمزگی

کوکو تره فرنگی در کنار خواصی که دارد بسیار هم خوشمزه است و طعمی به یادماندنی دارد و در زمان کوتاهی آماده می شود.

“کوکو تره فرنگی”، غذایی پر خاصیت در عین سادگی و خوشمزگی
کد خبر : ۱۶۰۶۷۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کوکو تره فرنگی یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که با توجه به مواد غذایی کمی که احتیاج دارد طعمی بسیار خاص و متفاوت دارد که به امتحان کردنش می ارزد.

مواد لازم:

تره فرنگی 10 ساقه

سیر ۱ بوته بزرگ

تخم مرغ 5 عدد

آرد 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم

گردو 4 قاشق غذاخوری

زرشک 150گرم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

تره فرنگی و سیر خرد شده را در ظرفی بریزید.

تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. بر روی آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید و مواد را با همزن دستی خوب با هم ترکیب کنید.

زعفران دم کرده، گردو و زرشک را با سایر مواد خوب مخلوط کنید.

در تابه ای روی حرارت متوسط قدری روغن بریزید و گرم کنید. مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.

وقتی کوکو خودش را گرفت درب ظرف را بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شود.

با کمک کفگیر کوکو را به قطعات با سایز دلخواه تقسیم کنید و برگردانید تا سمت دیگر آن ها هم کمی طلایی شود.

۰
ارسال نظر