“رشته پلو با مرغ”، غذایی لذیذ و مرسوم برای شب عید
رشته پلو با مرغ غذایی است که بسیاری از خانواده ها رسم دارند این غذای خوشمزه را برای شب عید درست کنند و از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرند.
به گزارش وقت صبح ، رشته پلو با مرغ زعفرانی و کشمش یکی از پلوهای خوشمزه ای است که می توانید به راحتی آن را با رشته پلویی در منزل درست کنید.
مواد لازم :
برنج 3 پیمانه
رشته پلویی 2 پیمانه
مرغ 4 تکه
پیاز 2 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن به مقدار لازم
دارچین و فلفل نوک قاشق چای خوری
کشمش 1 پیمانه
طرز تهیه:
یک عدد پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقداری روغن روی حرارت تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم و شفاف شود.
سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و آنها را هم همراه با پیاز تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند. مقداری هم نمک، فلفل، زعفران دم کرده و زردچوبه می ریزیم تا پیاز و مرغ کاملا طلایی و خوشرنگ شود.
بعد هم دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا مرغ با حرارت کم پخته شود و آبش کشیده و غلیظ شود.
در 5 دقیقه آخر پخت مرغ چوب دارچین را اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش می کنیم.
در ادامه برنج خیس شده را در قابلمه آب جوش می ریزیم و مقدار کمی هم نمک می زنیم و صبر می کنیم تا بجوشد و برنج پخته و نرم شود.
پنج دقیقه قبل از آبکش کردن پرنج، رشتهها را کمی خرد کرده و به برنج در حال جوشیدن اضافه میکنیم و هم می زنیم. بعد از پنج دقیقه، برنج و رشته پخته شده را آبکش می کنیم.
در انتها کف قابلمه را چرب کرده و برای ته دیگ آن یک تکه نان یا سیب زمینی کف قابلمه می گذاریم و سپس رشته پلو آبکش شده را در قابلمه می ریزیم و آن را به مدت 45 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا دم بکشد.
بعد از پخته شدن مرغ و دم کشیدن رشته پلو آنها را در ظرف می کشیم و سرو می کنیم.