با داستان جالب اختراع “نوتلا”، شکلات محبوب آشنا شوید!

ایده روز جهانی نوتلا برای اولین بار توسط سارا روسو، یکی از بلاگرهای معروف آمریکایی مطرح شد.

با داستان جالب اختراع “نوتلا”، شکلات محبوب آشنا شوید!
کد خبر : ۱۵۷۷۱۸
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - هر ساله از سال ۲۰۰۷ پنجم فوریه روز جهانی نوتلا جشن گرفته می شود.

به گزاش گروه ترجمه وقت صبح، در ۲۰ آوریل ۱۹۶۴ اولین شیشه نوتلا از کارخانه فررو در آلبا ساخته شد.

اما برای رسیدن به اولین ریشه های خلق آن باید به سال های قبل تر برگشت.

نوتلا مانند بسیاری از اختراعات و دستاوردهای بشریت، به دلیل وجود محدودیت یا به بیان بهتر، گران بودن کاکائو در اوایل قرن نوزدهم و پس از جنگ جهانی دوم متولد شده است.

در آن سال برند نوتلا که در سطح جهان شناخته شده است و در بین کودکان بسیار محبوب است، بلافاصله جایگاه افتخاری تعطیلات جهانی را به دست آورد.
5فوریه روز جهانی نوتلا است.

سارا راسو بلاگر آمریکایی ساکن ایتالیا پیشنهاد داد که ۵ فوریه به روز جهانی نوتلا اختصاص داده شود.

این ایده با استقبال میلیونها نفر از طرفداران این محصول خوشمزه مواجه شد. به گزارش وقت صبح نوتلا کرمی شکلاتی آجیلی محصول کشور ایتالیاست.

در سال ١٩٤٦، پیترو فررو که شیرینی پز و صاحب نانوایی بود، شروع به تولید شکلاتهای با قوام نــرم بـه نام «جاندویا» کرد که به نام یکی از شخصیتهای کارناوال محلی بود.

5فوریه روز جهانی نوتلا است.

واقعیت این است که واردات کاکائو به ایتالیا در سالهای اول پس از جنگ محدود بود.

این موضوع فررو را بر آن داشت که علاوه بر کره کاکائو از ماده جدیدی استفاده کند که فندق برشته و آسیاب شده بود و در آن منطقه به وفور رشد می کرد.

شکلات تخته ای

کم کم شکلات تخته ای های نرم، ذائقه بچه های شهر شده بود و تقاضای زیادی پیدا کرد.

اما سفارش تهیه شده که مقدار زیادی از وجوه خانوادگی در آن سرمایه گذاری شده بود، از گرما ذوب شد.

او شروع به پخش کردن تکه های شکلات روی نانهایی کرد که همسرش در آن لحظه آنها را برش می داد.

در جشن فررو با ساندویچ هایی با خامه شکلاتی از مهمانان پذیرایی می کرد تلاش شیرینی پز برای نجات اوضاع به یک پیروزی تبدیل شد.

پس از آن اتفاق فررو شروع به تهیه و فروش خامه با نام جاندویا کرد که فورا در پیمونته و سپس در سراسر ایتالیا مقبولیت پیدا کرد.

این وقایع منجر به این واقعیت شد که سال ١٩٤٦ شروعی واقعی برای شرکت فررو باشد.

۱۳ سال بعد در سال ١٩٦٤ میشل فررو - پسر پیترو با ایجاد تغییرات خاصی در ترکیب (کرم) محصول جدیدی به نام "توتلا" را به بازار آورد.

محبوبیت نوتلا به حدی بود که به شرکت فررو اجازه داد شعار تبلیغاتی زیر را منتشر می کند: دنیا بدون نوتلا چه میشد؟

امروز نوتلا


امروزه، فروش کرم شکلاتی آجیلی نوتلا برای شرکت فررو تا یک سوم درآمد داشته است.

در سال ۲۰۰۷ ، اولین جشن روز جهانی نوتلا در شهر مبدا این محصول یعنی ایتالیا برگزار شد.

از آن زمان، هر ساله در سراسر جهان اجتماعات کنسرت ها فلش ماب ها جشن ها و چشیدن انواع غذاها مثل کیک ،شیرینی نان کوکتل و غیره با استفاده از نوتلا در سراسر جهان برگزار میشود.

تعداد شرکت کنندگان در جشن روز جهانی نوتلا در حال افزایش است.

این تعطیلات در بسیاری از شهرهای جهان برگزار می شود که در میان آنها حتی یک شهر مجازی به اسم نوتلاویل وجود دارد که در آن می توانید، اشعار، دستور العمل ها و موارد دیگر را که به نوتلا اختصاص دارد بخوانید.

۰
ارسال نظر