“املت بادمجان”، وعده ای آسان با طعمی بی رغیب

املت بادمجان را هم می توانید به عنوان صبحانه استفاده کنید هم به عنوان یک وعده غذای اصلی که بسیار اسان تهیه می شود.

“املت بادمجان”، وعده ای آسان با طعمی بی رغیب
کد خبر : ۱۵۱۲۸۶
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، املت بادمجان مواد غذایی چندان زیادی برای پخت نیاز ندارد اما به عنوان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه شناخته شده است.

مواد لازم:

جعفری خرد شده کمی

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

آرد ۱ قاشق غذا خوری

سیر ۲ حبه

تخم مرغ ۴ عدد

گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد

بادمجان متوسط ۲ عدد

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست بکنید و ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، بادمجان های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید ، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی ، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و آرد ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بزنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و بهمراه نان سرو کنید.

۰
ارسال نظر