“خورشت کرفس با قارچ”، غذایی اصیل و اقتصادی با طعمی متفاوت
خورشت کرفس با قارچ غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید آن را بدون گوشت درست کره و از خوردنش لذت ببرید.
به گزارش وقت صبح ، خورشت کرفس با قارچ غذایی بسیار خوشمزه است که بخاطر استفاده نکردن از گوشت می تواند برای گیاهخواران بسیار مفید باشد و در عین حال به صرفه نیز باشد.
مواد لازم :
کرفس: سه شاخه
پیاز سرخ شده و طلایی: دو قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
گرد لیمو: یک قاشق چای خوری
عصاره سبزی: یک قاشق غذاخوری
زعفران: یک قاشق غذاخوری
قارچ: سیصد گرم
نعناع و جعفری: سیصد گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا ساقه کرفس را به اندازه دو سانتی متر، دو سانتی متر خرد کنید.
سپس در قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و کرفس را در آن تفت دهید. در ظرفی دیگر کمی روغن ریخته و سبزی ها را در آن سرخ کنید. سپس قارچ، زردچوبه، پیاز و گرد لیمو را به کرفس اضافه کنید و تفت دهید.
سیر را به مخلوط سبزی اضافه کرده تا عطر سیر در نعناع و جعفری بنشیند.
بعد از ده دقیقه که به مواد تفت داده شد مخلوط سبزی را به مخلوط کرفس اضافه کرده و سپس مقداری گرد لیمو، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و بعد عصاره سبزی را اضافه کنید.
اگر روغن مواد کم بود کمی روغن اضافه کنید و دوباره مواد را تفت دهید. سپس آب را اضافه کنید و کمی منتظر بمانید تا غذا بجوشد. بعد از اینکه غذا به جوش آمد زیر گاز را کم کنید.
بعد از گذشت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت غذا آماده است. پس از یک ساعت زیر گاز را خاموش کنید و خورشت را در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید.