“سوپ ماش و قارچ”، پیش غذایی فوق العاده مقوی با طعمی متفاوت
سوپ ماش و قارچ غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید از آن به عنوان شام سبک یا پیش غذا استفاده کنید.
به گزارش وقت صبح ، سوپ ماش و قارچ یک غذای فوق العاده مقوی است که درست کردن آن با سوپ های معمولی تفاوت زیادی ندارد اما وعده ای مناسب برای روزهای سرد زمستان است.
مواد لازم:
مرغ چند تکه
هویج ۱ عدد
ماش ۱/۲ پیمانه
جو پرک ۳ قاشق غذاخوری سرپر
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار نیاز
رب گوجه به اندازه کافی
قارچ 10 عدد
طرز تهیه :
پیاز را خرد کنید کمی تفت دهید تا سبک شود و قارچ های خرد شده را هم در آن تفت دهید.
تکه های مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل و بزنید و مخلوط را تفت دهید و مقداری آب بریزید تا بپزد.
ماش ها را بشویید و به مواد اضافه کنید.
هویج ها را به دلخواه برش ریز یا رنده کنید و اضافه نمایید.
کمی که مواد پخت نوبت جو پرک است.
رب گوجه را کمی با روغن تفت داده و اضافه نمایید.
در آخر جعفری خرد شده را نیز اضافه کنید بگذارید ده دقیقه الی یک رب بپزد.