این عروس در شب عروسیاش به اتهام عجیبی بازداشت شد!
یک زن مکزیکی و شوهرش به جرم همکاری گسترده با کارتلهای مواد مخدر، در روز عروسیاش دستگیر شد و همانطور که لباس عروسی بر تن داشت دستبند به دست راهی زندان شد.
به گزارش وقت صبح، این عروس، که با نام نانسی اِن در گزارشها معرفی شده است، در ۲۲ دسامبر پیش از ازدواجش با مردی به نام کلمنت اِن بازداشت شده است. او همچنین با نام مستعار رَتون که در لاتین به معنای موش است شناخته میشود.
مقامات دادستانی ویدیو و عکسهایی را در رسانههای اجتماعی منتشر کردند که شامل عکسهایی از نانسی اِن در لباس عروسی و با دستبند، در بازداشت پلیس است.
۶ مرد دیگر در کنار عروس مکزیکی و داماد در آن روز به اتهام اخاذی و آدمربایی از کارگران مرغداری برای کارتلهای مواد مخدر دستگیر شدند.
گفته میشود بسیاری از اعضای این گروه نامهای مستعار داشتند و مقامات دادستانی نقش آنها را در این اخاذی شناسایی کردهاند. فردی که توسط پلیس دستگیر شد و با نام سانتیاگو اِن معرفی شده، رانندهی خودروی آدمربایان بوده است.
فردی با نام مستعار مرغ که با نام میسائل اِن شناخته میشود، مسئول کنترل و مدیریت این اخاذی بوده است. فرد دیگری به نام نابور اِن، به عنوان «دستوردهنده و کنترلکننده اصلی تجارت مرغ و تخممرغ» شناخته شد.
ظاهرا مظنونین ارتباطاتی با یک کارتل مواد مخدر به نام لا فامیلیا میچوآکانا دارند که در اوایل ژانویه متهم به قتل چندین نفر در جنوب مکزیک با استفاده از پهپاد شد. دادستانها معتقدند آنها برای کنترل منطقه با باندهای رقیب در حال مبارزه هستند.
اخاذی، مشکل بزرگ مکزیک
با وجود کاهش ۳.۴ درصدی اخاذی در سال ۲۰۲۳ نسبت به ۲۰۲۲، اخاذی باندهای مواد مخدر یکی از مشکلات بزرگ در مکزیک است. مقامات ادعا میکنند که باندهای مجرم به این دلیل که قادر به اخاذی از تاجران مرغ و تخممرغ محلی نبودهاند، ۴۷ میلیون دلار از سودهایشان را از دست دادهاند.
یک نظرسنجی در مرز جنوب غربی آمریکا در دسامبر نشان داد که مهاجران مکزیکی به خاطر خشونت کارتلها و نه مشکلات اقتصادی، خانههای خود را ترک کردهاند تا زندگی جدیدی را در ایالات متحده شروع کنند.
این مطالعه نشان داد که ۸۸ درصد افراد (۶۷۱۰ نفر) که از این مرکز عبور کرده بودند، اعلام کردند که میخواهند از خشونتهای ناشی از جنگهای قلمروی بین کارتل سینالوآ و کارتل نسل جدید خالیسکو دور شوند.
نتایج این دادهها، تفاوت قابل توجهی با سال ۲۰۱۷ داشت که ۸۷ درصد از ۷.۱۴۸ پاسخدهنده اعلام کرده بودند به دلیل سختیهای اقتصادی به آمریکا مهاجرت میکنند. در آن نظرسنجی، تنها ۲ درصد افراد مصاحبه شده اعلام کرده بودند که به خاطر خشونت همه چیز را رها کردهاند.
نظرسنجی اخیر تقریباً مشابه نظرسنجی سازمان بینالمللی مهاجرت سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ بود که نشان داد ۵۰۰ مکزیکی (۹۰ درصد) که به سمت شمال مهاجرت کرده بودند، به دنبال ورود به ایالات متحده بودند تا از خشونت، اخاذی، درگیریهای مسلحانه یا جرایم سازمانیافته فرار کنند. حداقل ۲۵ درصد آنها، یکی از اعضای خانوادهشان ناپدید شده بود.
منبع: روزیاتو