خبر تازه برای بازنشستگان تامین اجتماعی
حسن صادقی طی نشستی در حضور مسئولان درمان سازمان تامین اجتماعی از مدیریت این حوزه در بیمارستان تامین اجتماعی شهریار انتقاد کرد.
به گزارش وقت صبح، حسن صادقی طی نشستی در حضور مسئولان درمان سازمان تامین اجتماعی از مدیریت این حوزه در بیمارستان تامین اجتماعی شهریار انتقاد کرد.
جلسه کمیته درمان مورخ ۹ مرداد ۱۴۰۳ در بیمارستان شهریار تامین اجتماعی ظهر دیروز با حضور اعضا کمیته درمان به همراه ریاست کمیته درمان کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران یعنی حسن صادقی (رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) و نیز مسئولین اداره کل درمان استان تهران و درمان غیر مستقیم و ریاست بیمارستان برگزار شد.
اهم موضوعات مطرح شده در این جلسه شامل موارد زیر بوده است:
۱: گزارشی از وضعیت بیمارستان توسط ریاست بیمارستان
۲: نقاط ضعف آزمایشگاههای بخش درمان بیمارستانهای ملکی
۳: معارض پیدا شدن ملک بیمارستان توسط کمیته امداد و بررسی پرونده در دادگاه
۴: نقصانهای بیمهپردازی با توجه به ضعف قانون در ماده ۷۶
۵: چشمانداز تاریک وضعیت سازمان تامین اجتماعی در ۱۰ سال آینده با توجه به ضریب پشتیبانی
در پایان این جلسه سخنرانی حسن صادقی در مورد وضعیت نابسامان درمان سازمان و نیز اخذ تصمیم جهت جلسات مشورتی و تشکیل کمیته فنی از اعضا با کمک کادر درمان جهت همپوشانی آرا و نزدیک شدن به طرحی واحد جهت ارائه به معاونت درمان و تشکیل جلسات مشترک با معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی با استقرار دولت و ارائه پیشنهادات مدیریتی جهت تحول در نحوه اداره بخش درمان سازمان تامین اجتماعی اهم مطالب طرح شده توسط وی بود.
در پایان این جلسه شهرام غفاری (مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی) پیشنهاد تشکیل جلسات فنی تخصصی با حضور چند نفر از اعضای کمیته درمان و کارشناسان معاونت درمان به جهت ارائه طرح چند وجهی در جهت تحول در ساختار مدیریت درمان در سازمان تامین اجتماعی دادند و با موافقت حضار تصمیم بر هماهنگیهای لازم از سوی دبیر کمیته درمان (قربانی) شد.
ارائه ۸۹۴ هزار خدمت رایگان بستری در بیمارستانهای تأمیناجتماعی در سال ۱۴۰۲
در سال ۱۴۰۲ تعداد ۸۹۴ هزار و ۵۹۳ نفر در بیمارستانهای سازمان تأمیناجتماعی در سراسر کشور بستری شده و خدمات درمانی دریافت کردند. خدمات درمان بستری در این مراکز برای بیمهشدگان و بازنشستگان سازمان تأمیناجتماعی کاملاً رایگان است.
به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، بخش درمان ملکی سازمان تأمیناجتماعی پس از دانشگاههای علوم پزشکی کشور، بیشترین تعداد تختهای بیمارستانی را برای ارائه خدمات درمانی به بیماران در اختیار دارد که در سال ۱۴۰۲ در مجموع تعداد بستریشدگان در این مراکز حدود ۸۹۴ هزار و ۵۹۳ نفر بوده است.
براساس این گزارش، در این سال همچنین تعداد اعمال جراحی انجامشده در مراکز درمانی ملکی سازمان تأمیناجتماعی، ۵۰۷ هزار و ۱۰ عمل و جمع کل تعداد موارد سزارین و زایمان طبیعی انجام شده در این مراکز ۱۰۷ هزار و ۴۳۵ مورد بوده است.
برای تجهیز این مراکز به امکانات نوین، در سال گذشته تعداد ۴۶ دستگاه آمبولانس پیشرفته خریداری و تحویل این مراکز شده است. همچنین نیازسنجی دستگاههای با تکنولوژی پیشرفته (هایتک) نیز در مراکز درمانی تأمیناجتماعی انجام شده و سه دستگاه «ام. آر. آی»، ۱۵ دستگاه «سی. تی. اسکن»، یک دستگاه «سی. تی. آنژیو» و یک دستگاه «آنژیوگرافی» به همراه ۲ دستگاه «سنگشکن» تهیه و در بیمارستانهای سازمان تأمیناجتماعی نصب شده است.
توسعه ظرفیتهای درمانی و عمقبخشی به خدمات سلامت با هدف کاهش پرداخت از جیب بیمهشدگان در بخش سلامت، از جمله راهبردهای تحولی مورد توجه سازمان تأمیناجتماعی است و بخش درمان سازمان تأمیناجتماعی در حال حاضر علاوه بر آنکه در بخش درمان غیرمستقیم بزرگترین خریدار راهبردی خدمات درمانی است؛ دومین تولیدکننده خدمات سلامت پس از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز محسوب میشود.
این گزارش حاکی است در حال حاضر بخش درمان مستقیم سازمان تأمیناجتماعی مشتمل بر ۴۰۴ مرکز درمانی ملکی در سراسر کشور است که ۸۴ مرکز شامل ۷۹ بیمارستان (۷۶ بیمارستان ملکی و ۳ بیمارستان هیئتمدیرهای) و ۵ مرکز جراحی محدود با مجموع ۱۱ هزار و ۵۹۳ تخت فعال و ۳۲۰ مرکز خدمات سرپایی در سراسر کشور به بیمهشدگان و مستمریبگیران سازمان تأمیناجتماعی خدمات درمانی رایگان ارائه میدهند.
سازمان تأمیناجتماعی همچنین در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۱۰۶ بیمارستان و مرکز جراحی محدود، قرارداد همکاری دارد.
گفتنی است، بیمهشدگان سازمان تأمیناجتماعی در شهرهایی که این سازمان فاقد مرکز درمانی ملکی است از پرداخت فرانشیز در بخش بستری در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی معاف هستند و در این بیمارستانها خدمات بستری رایگان دریافت میکنند. همچنین خدمات بستری برای همه بیمهشدگان سازمان تأمیناجتماعی بالای ۶۵ سال در همه مناطق کشور در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی، با فرانشیر صفر و به صورت رایگان ارائه میشود.
براساس آمارهای موجود در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۷۴۸ بیمار بیمهشده در مراکز طرف قرارداد این سازمان، خدمات بستری دریافت کردند که در مقایسه با سال گذشته در حدود ۷ درصد رشد داشته است.