طرز تهیه سوسیس خانگی بدون مواد افزودنی
سوسیس یک غذای فوقالعاده محبوب است که به خاطر مواد نگهدارنده و افزودنیهایی که در آن استفاده میشود، باید به مقدار محدود مصرف شود. طعم سوسیس آنقدر جذاب است که حتی اضافه کردن مقداری کمی از آن به یک املت یا غذای ساده، میتواند مزه غذا را به طور کلی تغییر دهد. اما اگر شما هم عاشق سوسیس هستید و دوست دارید بیشتر از این فرآورده گوشتی در غذاهای روزانه خود استفاده کنید، بهتر است دست به کار شوید و خودتان در خانه سوسیس درست کنید. در این مقاله میتوانید با طرز تهیه سوسیس خانگی بدون افزودنی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
مرغ و گوشت بدون استخوان: 500 گرم
سیر تازه رنده شده: 2 حبه
سویا چرخ کرده: 1/2 لیوان فرانسوی دستهدار
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک استکان
پودر نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
شیر خشک یا آب پنیر: به مقدار لازم
آب یخ: 1 لیوان فرانسوی دستهدار
ادویه مخصوص سوسیس (فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر،آویشن، دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر هل، پودر جوز هندی، فلفل قرمز، نمک و پودر سیر): به مقدار لازم
کاور سوسیس: به میزان لازم
با مراحل طرز تهیه سوسیس خانگی آشنا شوید
درست کردن سوسیس در خانه راحتتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید. در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کرد سوسیس خانگی آشنا شوید.
1- مرغ و گوشت را در فریزر قرار دهید
در اولین مرحله از درست کردن سوسیس خانگی باید ترکیب مرغ و گوشت را برای چند ساعت در فریزر بگذارید تا کمی منجمد شوند. سپس گوشت و مرغ را به تکههای کوچک خرد کنید.
2- مواد سوسیس را با هم میکس کنید
در این مرحله باید گوشت و مرغ خرد شده را با سویا، روغن، شیر خشک، آرد، تخم مرغ و سیر ترکیب کنید و سپس در مخلوط کن بریزید تا همه مواد با هم میکس شوند.
3- ادویهها را به مواد سوسیس اضافه کنید
بعد از این که مواد سوسیس له شدند، باید ادویههای مخصوص سوسیس را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن ادویهها بهتر است یک بار دیگر مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد به صورت یکدست با ادویهها ترکیب شوند. در این مرحله باید 1/2 لیوان آب سرد را به مواد سوسیس اضافه کنید و مواد را برای 3 دقیقه با مخلوط کن هم بزنید. اگر احساس کردید که مایه سوسیس سفت است، میتوانید از مقدار آب بیشتری استفاده کنید.
4- مواد سوسیس را در کاور بریزید
در این مرحله از طرز تهیه سوسیس خانگی باید یک قیف روی کاور سوسیس قرار دهید و مواد را به آرامی داخل کاور بریزید. سپس دو طرف سوسیس را با نخ ببندید و محکم کنید. به خاطر داشته باشید که هر بار بعد از ریختن مواد در کاور سوسیس باید آن را با دست فشار دهید تا هوای بین مواد خارج شود.
5- سوسیس را در آب بجوشانید
بعد از پر کردن کاورهای سوسیس باید یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد. سپس سوسیسها را به آرامی داخل آب بیندازید. حدود 45 دقیقه صبر کنید و بعد صبر کنید تا سوسیسها کمی خنک شوند. در نهایت سوسیسها را برای 24 ساعت در فریزر بگذارید. پس از 1 روز میتوانید این سوسیسهای سالم و خوشمزه خانگی را میل کنید.
فوت و فنهای درست کردن سوسیس بدون افزودنی در خانه
- برای تهیه سوسیس خانگی میتوانید بنا به ذائقه خودتان از ادویههای مختلف استفاده کنید.
- اگر زمان کافی برای تهیه سوسیس در خانه را ندارید، بهتر است از سوسیسهای خانگی باکیفیت استفاده کنید. برای خرید سوسیس با ضمانت کیفیت و طعم میتوانید روی لینک مورد نظر کلیک کنید.
- سیر نقش مهمی بر طعم سوسیس دارد، بنابراین به هیچ عنوان سیر را از ترکیبات سوسیس حذف نکنید.
- میتوانید سوسیس خانگی را با استفاده از گوشت مرغ یا گوشت قرمز و یا ترکیب این دو گوشت با هم تهیه کنید.
- اگر قصد دارید سوسیس را تنها با گوشت قرمز تهیه کنید، باید قبل از اضافه کردن گوشت ابتدا آن را بخارپز کنید و بعد به مواد سوسیس اضافه کنید.
- اضافه کردن آب سرد به مواد سوسیس موجب چسبنده شدن آن میشود.
- اگر به کاور مخصوص سوسیس دسترسی ندارید میتوانید سوسیس را در لیوان آماده کنید. برای تهیه سوسیس خانگی لیوانی باید مواد سوسیس را در لیوانهای شفاف بریزید و داخل قابلمه قرار دهید. در این روش آب قابلمه باید زیر دهانه لیوان باشد و به داخل لیوان نفوذ نکند.
سخن نهایی
سوسیس خانگی طعم فوقالعادهای دارد و بسیار سالم است و میتوانید از آن برای تهیه انواع غذا و یا ساندویچهای خانگی استفاده کنید. از آن جایی که در طرز تهیه سوسیسی خانگی از مواد نگهدارنده، مواد شیمیایی و یا چربیهای اضافه استفاده نمیشود، استفاده هر روزه این سوسیس نیز مشکلی برای سلامت شما ایجاد نمیکند و میتوانید با خیال راحت آن را مصرف کنید و از طعم آن لذت ببرید.