رمزگشایی از برنامه ویژه رئیسی برای مسکن

رئیسی نامزد انتخابات وعده داد: من به جوانان گفته‌ام که آنها ازدواج کنند و فکر می‌کنم بشود طی ۴ سال ۴ میلیون واحد مسکونی ساخت.

رمزگشایی از برنامه ویژه رئیسی برای مسکن
کد خبر : ۲۵۷۰۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح به نقل از فارس؛‌ سید ابراهیم رئیسی در حاشیه ضبط گفتگو با دوربین شبکه یک سیما در جمع خبرنگاران، درباره برنامه دولت احتمالی اش برای مقابله با قاچاق و واردات بی رویه اظهار داشت: باید با قاچاق به ویژه قاچاق سازمان یافته برخورد کرد، اما اگر مشکل صرفا با برخوردهای پلیسی و قضایی حل می شد تاکنون باید قاچاق ریشه‌کن می‌شد.

وی افزود: تاکنون با قاچاق کم برخورد نکرده‌ایم و در قوه قضاییه بیشترین دادگاه‌ها مربوط به برخورد با قاچاق کالاست ولی باید حتماً ریشه قاچاق در دولت خشکانده شود. باید در نظام پولی و مالی کشور تجدیدنظر شود تا قاچاق کالا برای قاچاقچی صرف نکند.

رئیسی با طرح این پرسش که پول قاچاق از کجا می آید، یادآور شد: اگر پولی که صرف قاچاق می شود رهگیری شود، مشخص خواهد شد که بسیاری از منافع قاچاق از محل صادرات کسب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اظهارات "همتی" در تلویزیون جنجالی شد!

چرا کسی بازگشت ارز صادراتی را پیگیری نکرده است؟

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: یکی از کارهای دولت مردمی، نظارت بر ارز حاصل از صادرات است تا به این وضعیت دچار نشویم که دولت چندی قبل اعلام کرد برخی صادرکنندگان پول‌های حاصل از صادرات را برنگردانده‌اند.

رئیسی افزود: تصاحب‌کنندگان این پول‌ها خیلی وقت است پول‌ها را برنگردانده‌اند اما سوال این است که چرا هیچ‌کس بلافاصله موضوع را پیگیری نکرده که علت برنگرداندن‌ این پول‌ها چه بوده و اصلاً در کجا صرف شده‌است؟ چرا آقایان به‌موقع نظارت نکرده‌اند که میلیاردها از این مسیر از دست نرود و بعد مجبور نباشیم مسأله را با برخورد قضایی حل کنیم؟

وی گفت: بسیاری از آنچه امروز به‌عنوان پرونده فساد و قاچاق به دستگاه قضایی ارجاع می‌شود محصول عدم اقدام به موقع و فقدان نظارت صحیح دولت است.

رئیسی خاطر نشان کرد: یکی از کارهایی که دولت آینده برای اصلاح این روند انجام می دهد، پیوند سامانه‌های الکترونیک بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، سازمان بنادر و کشتیرانی و گمرکات برای نظارت بر خط بر کل روند تبادلات پولی و کالایی کشور است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: مردم یک روز می شنوند که کالا در گمرک دپو شده و یک روز اعلام می شود ارز حاصل از صادرات برنگشته و برایشان‌ سوال است که مگر کشور سامان ندارد که هر روز یک مسأله عجیب و غیرقابل باور مطرح می شود؟

رئیسی گفت: با نظارت دقیق بر زنجیره تامین، تولید، توزیع و مصرف کالا، قاچاق به طور جدی کاهش می یابد و دولت آینده این مسأله را با جدیت دنبال می‌کند. دولت نباید در بازار دخالت کند و هر روز با تغییر بخشنامه‌ها و دستورالعمل ها و تصمیمات متناقض بازار را متلاطم کند اما نظارت از وظایف اصلی دولت است.

وعده ابراهیم رئیسی برای ساخت ۴ میلیون مسکن

این کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که پرسید کدام وعده‌اش در دولت او از زودتر از بقیه وعده‌ها و در چه بازه زمانی محقق می شود، گفت: مسکن از دغدغه‌های مردم به ویژه جوانان و زوج‌های جوان است و ما تلاش می‌کنیم با تولید مسکن هم این دغدغه و هم مسأله جمعیت را حل کنیم چرا که مانع بزرگ بر سر راه ازدواج جوانان، نبود مسکن مناسب است.

می‌توان در چهار سال ۴ میلیون واحد مسکونی ساخت

رئیسی افزود: من به جوانان گفته‌ام که آنها ازدواج کنند، ما هم ساخت مسکن برایشان را از همان روز نخست دولت پیگیری می‌کنیم و فکر می‌کنم بشود طی ۴ سال ۴ میلیون واحد مسکونی ساخت.

وی از پایان دادن به فساد و رانت در کشور به عنوان دومین اقدام فوری یاد کرد که از روز نخست استقرار دولت پیگیری می کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: از اولین روز کاری دولت مردمی اصلاح و حذف تمام سازوکارها و بسترهای فسادزا و رانت‌آفرین آغاز می‌ شود. همه کسانی که می‌خواهند با دولت مردمی کار کنند بدانند که این دولت، دولتی ضدفساد است.

دولت‌ها گمان کردند حمایت از تولید یعنی دادن وام به مردم

همچنین فارس نوشت؛

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری، صبح امروز در برنامه انتخاباتی خود که از شبکه اقتصاد پخش شد، با اشاره به اینکه امروز یک اقتصاد صد درصد دولتی داریم، اظهارکرد: آن چیزی که تحت عنوان تعاونی و بخش خصوصی نام می‌بریم شوخی است. چون اینها پیمانکاران دولت هستند و مجوزها، قیمتها، تامین منابع و اجازه فروش، صادرات، نحوه بکارگیری نیروی انسانی و… همگی دست دولت است.

وی افزود: اقتصاد عمومی اقتصادی است که آحاد مردم در آن نقش دارند. ممکن است مردم در قالب های مختلف کوچک و یا تعاونی های چند میلیونی، بنگاه تشکیل دهند و منابع مال متعلق به چند میلیون نفر باشد و بعد قوانینی که ایجاد رقابت می کند بازار را تقسیم می کند و این از تک قطبی شدن بازار جلوگیری می کند.

وی درباره دیدگاه‌های خود در حوزه تولید کشور مسیری که باید برای ارتقای سطح ملی طی خواهد کرد گفت: در حوزه رونق تولید چند اشتباه رایج داریم که تقریبا همه دولت های بعد از جنگ دچارش بودن و آن اینکه به سمت تاسیس بنگاه های بزرگ رفتند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه دولت‌ها گمان کردند حمایت از تولید یعنی دادن وام به مردم تأکید کرد: اکنون موضوع مدیریت و بازار بازاریابی در حوزه تولید مسئله مهمی است که فارغ از مشکلات نقدینگی با آن مواجهیم.

۰
ارسال نظر