دو چهره متفاوت از بازار بورس امروز 22 اردیبهشت

در معاملات بازار بورس امروز چهارشنبه شاخص هم وزن 186 واحد بالا آمد و در سطح 419 هزار و 250 واحدی ایستاد. شاخص کل فرابوس هم 153 واحد رشد کرد.

دو چهره متفاوت از بازار بورس امروز 22 اردیبهشت
کد خبر : ۲۰۹۹۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح به نقل از اقتصادنیوز، در معاملات امروز بازار بورس تهران شاخص کل با رشد 4هزار و 452 واحدی به رقم یک میلیون و 183 هزار و 986 واحد رسید تا برای سومین روز پیاپی رشد کند و هفته رو صعودی به پایان ببرد.

شاخص هم وزن نیز 186 واحد بالا آمد و در سطح 419 هزار و 250 واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابوس 153 واحد رشد کرد و به رقم 17 هزار و 427 واحد رسید.

سهم‌های تاثیرگذار

امروز «فارس»، «شبندر» و «شپنا» نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر را در رشد شاخص کل داشتند.

در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس برکت صدرنشین است و شپنا و فملی در رتبه‌های بعدی هستند. در فرابورس نیز کزغال، ذوب و بپیوند پرتراکنش‌‌ترین نمادها هستند.

بیشتر بخوانید: پیش‌بینی کارنامه بورس در روز چهارشنبه

خروج پول حقیقی

پس از یک وقفه یک روزه، در روز ‌چهارشنبه باز هم شاهد خروج پول حقیقی از بورس بودیم و ارزش خالص تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی 47 میلیارد تومان بود. در معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی به سهام وتجارت (بانک تجارت) تعلق داشت که ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی آن 32 میلیارد تومان بود. پس از وتجارت، فولاد (فولاد مبارکه اصفهان) و فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

بورس

افت ارزش معاملات خرد

امروز ارزش معاملات کل بازار بورس به رقم 11 هزار و 631 میلیارد تومان رسید که نسبت به روز ‌‌سه‌شنبه 43 درصد افزایش یافته است. البته از این میزان بیش از 6 هزار میلیارد تومان به معاملات اوراق مشارکت اختصاص داشته است. ارزش معاملات خرد نیز با افت 3 درصدی نسبت به روز گذشته به رقم 4 هزار و 132 میلیارد تومان رسید.

کاهش ارزش صف‌های پایانی بازار

در پایان معاملات امروز ارزش صف‌های خرید نسبت به پایان روز گذشته 67 درصد کاهش یافت و در رقم 70 میلیارد تومان ایستاد. ارزش صف‌های فروش نیز 15 درصد کاهش یافت و 3 هزار و 160 میلیارد تومان شد.

شرکت فولاد امیرکبیر کاشان (با نماد معاملاتی فجر) با صف‌ خرید 40 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از فجر، شبندر (شرکت پالایش نفت بندرعباس) و کلوند (کاشی الوند) بیشترین صف خرید را داشت.

بیشترین صف فروش نیز به کویر (فولاد کویر) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 137 میلیارد تومانی داشت. پس از کویر، بنو (بیمه تجارت نو) و قثابت (قند ثابت خراسان) بیشترین صف فروش را داشتند.

نقشه بورس بر مبنای ارزش معاملات

نقشه بورس

۰
ارسال نظر