“نرگسی اسفناج”؛ وعده خوشمزه بی رقیب

نرگسی اسفناج یکی از غذاهای شمالی است که بسیار مقوی و مفید می باشد و با خوردن این غذای سبک یک وعده کم حجم پرکالری را استفاده کرده اید.

“نرگسی اسفناج”؛ وعده خوشمزه بی رقیب
کد خبر : ۳۴۲۴۹
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - نرگسی اسفناج جز دسته غذاهایی است که هم در وعده ناهار و هم شام به راحتی و با کمترین مواد پخته می شود و می توانید یک غذای خوشمزه و سریع را امتحان کنید.

مواد لازم برای نرگسی اسفناج (برای 4 نفر)

  1. اسفناج تازه:500 گرم
  2. پیاز:2 عدد
  3. تخم مرغ:4 عدد
  4. سیر:4 حبه

طرز تهیه نرگسی اسفناج

اسفناج ها را پس از تمیز کردن، بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و در قابلمه را ببندید تا به مدت یک ربع ، اسفناج ها با آبی که از خود پس می‌دهند، بپزند.

در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای خلالی شده را داخل روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

به پیاز در حال تفت سیر را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه سیر و پیاز سرخ شدند، اسفناج ها ی پخته شده را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مقداری نمک و فلفل روی اسفناج ها بریزید و در آخر تخم مرغ ها را روی آنها بشکنید و بدون هم زدن، صبر کنید تا تخم مرغ‌17ها بسته شوند.

نکات کلیدی:

  1. سیر این غذا هر چه بیشتر باشد طعم غذا خوشمزه تر است.
  2. استفاده از هیچ اویه ای در این غذا بغیر از زردچوبه و نمک مجاز نمی باشد.

بخش آشپزی وقت صبح را از دست ندهید.

۰
ارسال نظر