“نرگسی اسفناج”؛ وعده خوشمزه بی رقیب
نرگسی اسفناج یکی از غذاهای شمالی است که بسیار مقوی و مفید می باشد و با خوردن این غذای سبک یک وعده کم حجم پرکالری را استفاده کرده اید.
وقت صبح - نرگسی اسفناج جز دسته غذاهایی است که هم در وعده ناهار و هم شام به راحتی و با کمترین مواد پخته می شود و می توانید یک غذای خوشمزه و سریع را امتحان کنید.
مواد لازم برای نرگسی اسفناج (برای 4 نفر)
- اسفناج تازه:500 گرم
- پیاز:2 عدد
- تخم مرغ:4 عدد
- سیر:4 حبه
طرز تهیه نرگسی اسفناج
اسفناج ها را پس از تمیز کردن، بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و در قابلمه را ببندید تا به مدت یک ربع ، اسفناج ها با آبی که از خود پس میدهند، بپزند.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای خلالی شده را داخل روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
به پیاز در حال تفت سیر را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه سیر و پیاز سرخ شدند، اسفناج ها ی پخته شده را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مقداری نمک و فلفل روی اسفناج ها بریزید و در آخر تخم مرغ ها را روی آنها بشکنید و بدون هم زدن، صبر کنید تا تخم مرغ17ها بسته شوند.
نکات کلیدی:
- سیر این غذا هر چه بیشتر باشد طعم غذا خوشمزه تر است.
- استفاده از هیچ اویه ای در این غذا بغیر از زردچوبه و نمک مجاز نمی باشد.
بخش آشپزی وقت صبح را از دست ندهید.