ویدیو/ هندی‌ها چگونه مورچه می‌خورند؟

خوراک مورچه غذایی قدیمی و محبوب در بخش‌های مختلفی از هند است! در ایالت چتیسگر هند، خوراک مورچه قرمز چاپدا چوتنی نامیده می‌شود. این غذا به طور سنتی با استفاده از آسیاب کردن مورچه‌ها و تخم‌هایشان به کمک یک سنگ درست می‌شود و طعم ترشی دارد.

کد خبر : ۲۳۴۲۶۳
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- مورچه ها همراه با تخم هایشان کاملا آسیاب شده و با انواع ادویه‌های محلی، عمدتا فلفل دلمه‌ای تند و نمک مخلوط می‌شوند.

 

۰
ارسال نظر