عکس/ خلاقیت وحشتناک و چندش در تزیین نودل حماسه ساز شد!

در حالی که برخی از ما از تنوع در وعده‌های غذایی خود لذت می‌بریم، بعضی از افراد دیگر ترجیح می‌دهند که تغییرات زیادی در رژیم غذایی‌شان نداشته باشند.

primary_image
کد خبر : ۲۳۳۳۵۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش سرویس آموزش و سرگرمی وقت صبح، نودِل یا گاهی رشته فرنگی یک غذای اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود.

نودل نواری نازک و بلند مرسوم‌ترین فرم نودل است، اما نودل به شکل‌های بسیاری متنوعی برش می‌خورد که از جمله آن‌ها می‌توان به فرم‌های موجی، لوله‌ای، رشته‌ای و صدفی اشاره کرد.

به‌طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود.

در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است.در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به‌طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث دربارهٔ نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی مدنظر گرفته شود.

نودل

منبع: طوطیا نیوز

۰
ارسال نظر