چرا بچه‌ها لوس بار می‌آیند؟

یک کودک لوس باید یاد بگیرد که بزرگ‌سالان جدی هستند. آن‌ها باید بدانند که «به‌هیچ‌وجه» به معنای «نه» است.

چرا بچه‌ها لوس بار می‌آیند؟
کد خبر : ۲۳۱۹۹۲
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- مانلی فخریان؛ تنظیم مرز در خانه به این دلیل و معنی نیست که والدین با فرزندانشان خشن هستند، سعی می‌کنند از نظر روان‌شناختی آسیب برسانند، یا آن‌ها را دوست نداشته باشند. این کاملاً متفاوت است مرزها بسیار ضروری هستند. 

 

جلوگیری از لوس شدن نوزاد

فقدان مرز در خانه:

والدین باید با فرزندانشان جدی باشند و قوانین خود را دنبال کنند. مرزی قائل باشند و سپس کودک را ملزم به احترام گذاشتن به آن مرزها کنند - اتفاقی مانند بالا - کاملاً غیرقابل‌قبول خواهد بود.

والدین باید تصمیماتی را که دارند قاطعانه انجام دهند. اگر در هر لحظه تسلیم شوند، کل ماجرا بی‌فایده خواهد بود؛ بنابراین، اگر مرز را با گفتن «امروز شما آب‌نبات نخواهی داشت»، قاطعانه نشان دهید پس از آن، فرزند شما در طول روز، چنین چیزی نخواهد خواست.

مهم نیست چه اتفاقی می‌افتد، چقدر آن‌ها گریه می‌کنند، چه تعداد مدل ابراز خشم خواهند داشت یا اینکه احساس خجالت می‌کنند.

نحوه رفتار با بچه‌های لوس چگونه است؟ 

با کودک لوس چگونه رفتار کنیم؟

یک کودک لوس باید یاد بگیرد که بزرگ‌سالان جدی هستند. آن‌ها باید بدانند که «به‌هیچ‌وجه» به معنای «نه» است. اگر مرزها از ابتدا مستقیماً و واضح تعیین‌شده باشند، حتی خشم به‌طور معمول اتفاق نخواهد افتاد به همین دلیل است که شما باید قوانین خود را در اسرع وقت اعلام کنید.

یک کودک به‌صورت مادرزاد لوس نیست؛ او در این وضعیت قرار گرفته است. یک کودک لوس به دنیا نمی‌آید، این‌که بچه‌ی لوسی است، همه بر پایه استدلال والدین است، اگر آن‌ها اجازه می‌دهد فرزندشان به میزان خاصی از خودخواهی برسد، فرزندان در نهایت دچار مشکل می‌شوند و رفتار آن‌ها به‌طور فزاینده‌ای بدتر می‌شود.

دیر یا زود این کودکان در نهایت به والدین خود توهین می‌کنند، آن‌ها را کنترل می‌کنند و قدرت خود را بر آن‌ها تحمیل می‌کنند که نباید این خصوصیات را داشته باشند. مهم‌تر از همه، آن‌ها در نهایت نمی‌دانند چگونه ارزش خود را حفظ کنند، همیشه بیشتر مایل‌اند محبت ببیند و هرگز یاد نمی‌گیرند که چگونه واقعاً قدردانی کنند.

یک کودک لوس می‌تواند یک انسان بسیار ناخوشایند به عنوان یک فرد بزرگ‌سال باشد که برای دیگران و مهم‌تر از همه برای خودش اذیت کننده است.

کودکان به مرزبندی نیاز دارند و والدین باید مثل والدین خوب رفتار کنند، هرگز نباید به فرزندان خود بی‌احترامی یا توهین کنند.

به یاد داشته باشید، هر کاری که شما انجام می‌دهید برای جلوگیری از آسیب دیدن فرزندان، به آن‌ها کمک می‌کند که افراد بهتری در آینده باشند که می‌دانند چگونه روابط سالم را برقرار و حفظ کنند.

کودک لوس داری؟ این‌جوری رفتار کن 

راه‌های اصلاح رفتار کودکان لوس؛ پیشنهادهایی برای والدینی که فرزند لوس دارند

در صورت سروصدا او را به اتاقش ببرید و مجبور کنید آنجا بماند تا پوزش کند. ایستادن در یک گوشه، ماندن در اتاق، محروم شدن از برنامه مورد علاقه یا ابزار بازی از تنبیهات مناسبی است که می‌توانید به کار ببندید.

تلاش کنید امکانات را تنها در شرایط مناسب و مطابق معیارهای پذیرفته شده درخواست به آن‌ها بدهید اگر گریه بچه برای نیاز است، سریعاً نیازش را رفع کنید اما گریه متأثر از کج‌خلقی کوک باید نادیده گرفته شود وسایل را تنها وقتی برایشان بخرید که سزاواری آن را داشته باشند و برایش کاری کرده باشند.

انضباط اتاق، مسواک زدن و زمان خواب را مانند یک قانون تغییرناپذیر از او بخواهید فرزند شما به شما اشتیاق دارد، حتی اگر گاهی به او تحکم کنید دلواپس نباشید که قاطعیت، شما را در نظر او تنفرآمیز نمایش می‌دهد. یک روز کودک بزرگ می‌شود و از شما به دلیل تربیت درستتان سپاسگزاری می‌کند و شما را دلیل تمام موفقیت‌هایش می‌داند.

همان طور که اگر کودکی لوس و ضعیف تربیت کنید، مستمراً باید از او پشتیبانی کنید و تا وقتی که زنده هستید او کودک لوس شماست و شمارا برای این مشکل مقصر می‌داند

با بچه لوس چگونه رفتار کنیم؟ 

با کودک خود بحث و لجبازی نکنید، تنها قانون را یادآوری کنید و تنبیه مناسب با قانون‌شکنی او را اجرا کنید. البته به یاد داشته باشید که کودکان زیر چهار سال چیزی زیادی از قانون نمی‌فهمند و پس از آن هنوز با بهانه‌جویی از انجام تکالیف خود طفره می‌روند، اما با آغاز شش سالگی می‌توانند با اشتیاق قوانین را دنبال و در سن نوجوانی مثل یک بزرگ‌سال رفتار کنند.

این مسئله در نظر داشته باشید که شما اسباب‌بازی تمام وقت کودک نیستید. او باید بیاموزد خود را سرگرم کند و ساعاتی را در خلوت خود بگذراند و شما و کارهایتان را رها کند و باید صبر کردن و انتظار و تلاش کردن را برای به دست آمدن نتیجه را بیاموزد.

بچه‌ها رفتار شما را تکرار می‌کنند، پس خود اولین مجری قوانین باشید. به دلیل قلدری، قدرناشناسی و طلبکار رفتار کردن کودک، هرگز برایش هدیه نگیرید. این کار رفتارهای بد او را تقویت می‌کند

۰
ارسال نظر